Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Μίτσελ για ΑΕΚ

Τον Μιγκέλ Μίτσελ της Μπέρμιγχαμ φέρεται να έχει στη λίστα της η ΑΕΚ! Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Αγγλία, ο Μανόλο Χιμένεθ έχει τον 25χρονο χαφ στα υπ' όψιν του και μάλιστα τονίζεται ότι σκοπεύει να τον φέρει στην Ελλάδα! Όπως τονίζει η αγγλική τοπική ιστοσελίδα η «Ένωση» είναι έτοιμη να προχωρήσει στον δανεισμό του 25χρονου Ισπανού μέσου ως το τέλος της σεζόν, ο οποίος έχει φέτος ελάχιστες συμμετοχές με την ομάδα του και δεν έχει καταφέρει να πείσει τον προπονητή του, Άλεξ Μακ Λις.


Ο Χιμένεθ γνωρίζει καλά τον Μίτσελ από την Πριμέρα Ντιβιζιόν καθώς ο μέσος της Μπέρμιγχαμ αγωνιζόταν για μια τετραετία στη Σπόρτινγκ Χιχόν από την οποία και μεταπήδησε στην Πρέμιερ Λιγκ. Σημειώνεται ωστόσο, δεν αποκλείεται η αγγλική ομάδα τελικά να προσπαθήσει να τον πουλήσει.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 25χρονος μέσος έχει καλό όνομα στην Ισπανία. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα, ότι η Μπέρμιγχαμ δαπάνησε το ποσό των 3 εκατομμυρίων λιρών για να τον αποκτήσει. Παίζει κυρίως ως αμυντικός χαφ, αλλά έχει τη δυνατότητα να αναλάβει και πιο δημιουργικό ρόλο καθώς και να αγωνιστεί στις πτέρυγες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου