Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Αποθέωση και τιμή για Χιμένεθ

Η αποστολή της ΑΕΚ έφτασε στο ξενοδοχείο των Σερρών, όπου θα διανυκτερεύσει ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Πανσερραϊκό και εκεί περίπου 100 Ενωσίτες επεφύλαξαν μία μεγάλη έκπληξη.Έίχαν συγκεντρωθεί έξω από το ξενοδοχείο προκειμένου να αποθεώσουν τον Μανόλο Χιμένεθ και τους ποδοσφαιριστές του. Μόλις άρχισαν οι παίκτες να κατεβαίνουν από το πούλμαν, στήθηκε μία μικρή «γιορτή», με τους Δέλλα και Γεωργέα να είναι κυρίως αυτοί που έκλεψαν την παράσταση,ενώ κάποιοι άλλοι πρόλαβαν να δώσουν μερικά αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με κάποιους παίκτες.

Ωστόσο, ο άνθρωπος που γνώρισε την αποθέωση, ήταν ο Μανόλο Χιμένεθ. Άλλωστε αυτός ήταν και το κεντρικό πρόσωπο της επίσκεψης. Η Original Σερρών είχε προγραμματίσει μία μίνι τελετή, όπου θέλησε να βραβεύσει τον Μανόλο Χιμένεθ. Έτσι λοιπόν, κρατώντας μία ανθοδέσμη στο χέρι και ένα αναμνηστικό του club, περίμεναν τον Ανδαλουσιανό τεχνικό να κατέβει από το δωμάτιό του (ανέβηκε για να αφήσει τις αποσκευές του) και να τα παραλάβει. Μόλις λοιπόν συνέβη αυτό, οι περίπου 100 οπαδοί που βρέθηκαν εκεί, δεν άφηναν με τίποτα τον προπονητή της ΑΕΚ να μπει ξανά μέσα. Φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του, τον περικύκλωσαν και σε μία... ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα, με δυναμιτάκια και καπνογόνα, η νύχτα έγινε μέρα.
Ο Ισπανός κατάλαβε για ακόμα μία φορά την αγάπη και την εκτίμηση που τρέφει ο κόσμος προς το πρόσωπό του. Ένα ακόμα μήνυμα στήριξης από τους Ενωσίτες οπαδούς, που βλέπουν στον Χιμένεθ, τον άνθρωπο που μπορεί να δώσει όραμα για την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή. Τελικά, για να καταφέρει ο προπονητής της ΑΕΚ να επιστρέψει στο ξενοδοχείο, όπου οι ποδοσφαιριστές τον περίμεναν στο εστιατόριο για το γεύμα, χρειάστηκε να περάσει περίπου μισή ώρα (!), όταν πλέον και κατάφερε να ξεφύγει από τις αγκαλιές των Ενωσιτών. Εκείνοι όμως δεν το έβαλαν κάτω. Παρέμειναν εκεί και ζητούσαν επιτακτικά από την ΑΕΚ, να κατακτήσει το Κύπελλο. Άλλωστε, οι περισσότεροι εξ αυτών ήταν και πριν 2 χρόνια εκεί, όταν η ομάδα «σφράγιζε» το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου