Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Επιστροφή στη Ριζούπολη!

Το ΟΑΚΑ είναι «παγωμένο». Όχι μόνο όταν υπάρχει κακοκαιρία, αλλά και από την προσέλευση των φίλων της ΑΕΚ που δεν είναι τόση που να «ζεσταίνει» αυτό το αχανές στάδιο που φτάνει τις 70.000 θέσεις. Οι παίκτες της Ενωσης είναι η αλήθεια ότι νοσταλγούν τις στιγμές από τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό στην Ριζούπολη στον πρώτο γύρο. Εκεί που αν και χωρίς να γεμίσει το γήπεδο η ατμόσφαιρα ήταν πολύ «θερμή» που ακόμη και χωρίς να παίξει καλά η Ενωση κέρδισε εύκολα τον αντίπαλο της. Κάτι που στο ΟΑΚΑ δεν συμβαίνει ακόμα και όταν παίζει καλύτερα

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξετάζει την πιθανότητα να παίξει πάλι στην Ριζούπολη η ομάδα φέτος. Να παίζει εκεί τα παιχνίδια που έχει για το πρωτάθλημα στον δεύτερο γύρο (δεν έχει άλλα ντέρμπι), αν και η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν «εμπόδια» με τα εισιτήρια (κάποια εισιτήρια που είναι στο κέντρο του γηπέδου πρέπει να μεταφερθούν σε πέταλα) και τους χώρους υγιεινής (δεν υπάρχουν παντού και πολλές θύρες εξυπηρετούνται από έναν χώρο).
Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ θα εξετάσει λεπτομερώς το θέμα της Ριζούπολης (περίπου 14.200 θέσεις) μια και το ΟΑΚΑ εκτός από προσέλευση δεν έχει και οικονομικό κέρδος με την ΠΑΕ να μπαίνει… μέσα με το κόστος λειτουργικότητας του την ώρα των αγώνων, ενώ έχει και ακριβό ενοίκιο.

1 σχόλια:

  1. Άντε να δούμε και τον Μίτσελ ελπίζω να μην ειναι κουρασμένος οπως ο Μπούμπας Ντιόπ.

    ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΜΕ ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΥΡΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή