Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Απόλυτη δικαίωση για Σκόκο – Τζιμπούρ!


Σαν «κεραυνός εν αιθρία» έπεσε η είδηση πως ο Ράφικ Τζιμπούρ κάνει… νερά στην ανανέωση του συμβολαίου του και ζητάει παραπάνω χρήματα. Βέβαια, αν είχατε ενημερωθεί από εδώ, τώρα θα ξέρατε ότι μία τέτοια εξέλιξη ήταν αναμενόμενη.Μπορεί η έκφραση «στο έλεγα εγώ» να την… σπάει στα νεύρα πολλών, αλλά δεν γίνεται να μην… ευλογήσουμε τα γένια μας στην περίπτωση του Γαλλοαλγερινού επιθετικού της ΑΕΚ. Ο λόγος είναι απλός. Από την πρώτη στιγμή σας είχαμε ενημερώσει ότι η ανανέωση του συμβολαίου του δεν είναι απλή υπόθεση, την στιγμή που ο Νάτσο Σκόκο επέκτεινε το συμβόλαιό του με… τρελές απολαβές.Για όπως γνωρίζετε, τα πάντα στο ποδόσφαιρο είναι θέμα ισορροπίας. Και ειδικότερα όταν μιλάμε για τα αποδυτήρια μιας ομάδας, όπου οι παίκτες ενεργούν σαν μικρά παιδιά. Και δεν αναφέρομαι μόνο στην Ένωση. Παντού έχουμε δει αντιδράσεις του στιλ «αυτός γιατί παίρνει περισσότερα λεφτά από εμένα». Αν θέλουμε να το συγκεκριμενοποιήσουμε για τον «Δικέφαλο» τα πράγματα είναι λίγο πιο… παράξενα.

Σας είχαμε τονίσει την μέρα που ανακοινώθηκε η επέκταση συμβολαίου στον Σκόκο, ότι ο Αργεντίνος… διώχνει τον Τζιμπούρ. Εκεί είχαμε εξηγήσει τους λόγους, με τον Αλγερινό να μας επιβεβαιώσει μέχρι… τελείας! Και πλέον το δύσκολο κομμάτι επιστρέφει στην διοίκηση της ΑΕΚ. Γιατί αυτή πλέον θα πρέπει να κρατήσει τις ισορροπίες μέσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και για να γίνει αυτό, υπάρχουν δύο δρόμοι. Ο πρώτος περιλαμβάνει υπέρβαση μπάτζετ με ικανοποίηση των όρων του Τζιμπούρ και ο άλλος φέρνει το «διαζύγιο».Δυστυχώς για πολλούς φίλους της Ένωσης, ο «τρομοκράτης» αυτή την στιγμή μοιάζει πιο κοντά στην έξοδο, παρά στην παραμονή. Βέβαια, πάντα είναι καλό να κρατάμε και μια… πισινή, αφού κανένας δεν γνωρίζει το μέλλον, αλλά τα στοιχεία και τα σημάδια που υπάρχουν αυτή την στιγμή, φέρνουν τον Γαλλοαλγερινό μακριά από την ΑΕΚ. Ίσως αυτή η εξέλιξη να ενεργήσει και θετικά για τον «Δικέφαλο».
Σε περίπτωση που ο Τζιμπούρ δεν δείξει διάθεση για περισσότερες συζητήσεις – που έχουν κρατήσει περίπου τέσσερις μήνες και δεν έχει υπογράψει – ίσως να είναι μια καλή ευκαιρία για την Ένωση να αναζητήσει τον επόμενο… σταθμό για τον Αφρικανό, προκειμένου να καταφέρει να εισπράξει ένα ποσό από ενδεχόμενη πώλησή του. Αν το καταφέρει, μπορεί να ικανοποιήσει και ένα από τα αιτήματα του Χιμένεθ για μεταγραφές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου