Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Η ΑΕΚ ζητά 800.000 ευρώ από το ΟΑΚΑ


Το ποσό των 800.000 ευρώ αξιώνει η ΠΑΕ ΑΕΚ από το ΟΑΚΑ για διαφυγόντα κέρδη, έπειτα από εξώδικο που απέστειλε σήμερα (22/12) στη διοίκηση του Σταδίου. Αφορμή αποτελεί το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν είχε τη δυνατότητα να δώσει το παιχνίδι με τη Νταντί Γ. στην έδρα της τον Αύγουστο, έπειτα από τραγικά λάθη που έγιναν στην τοποθέτηση χλοοτάπητα, έχοντας ως αποτέλεσμα να μην παραδοθεί έγκαιρα. Η Ένωση κινδύνευσε σοβαρά με τιμωρία από την UEFA και την τελευταία στιγμή βρήκε γήπεδο, δίνοντας όμως το συγκεκριμένο παιχνίδι χωρίς την παρουσία του κόσμου της. Τα έσοδα που χάθηκαν δηλαδή ήταν αρκετά.
Η ΑΕΚ προσπαθούσε όλο αυτό τον καιρό να βρει λύση, η διοίκηση του ΟΑΚΑ είχε μία... προσβλητική στάση, αφού δεν αναγνώρισε ούτε ένα ευρώ για το γεγονός ότι δεν ήταν έτοιμος ο χλοοτάπητας και οι «κιτρινόμαυροι» αναγκάστηκαν να ξενιτευτούν.

Η σταγόνα όμως που ξεχείλισε το ποτήρι είναι ότι η διοίκηση του ΟΑΚΑ σφράγισε μία επιταγή της ΑΕΚ, χαμηλότερης οφειλής από το συγκεκριμένο ποσό που αξιώνει τώρα η ΠΑΕ. Το συγκεκριμένο ποσό καθυστερούσε να πληρωθεί, καθώς υπήρχε στον «αέρα» η συζήτηση για το θέμα που δημιουργήθηκε για το ματς με τη Νταντί.
Μετά λοιπόν απ' όλα αυτά στην ΑΕΚ, και έχοντας στο μυαλό ότι όλα αυτά τα χρόνια η Ένωση είναι αυτή που συντηρεί το ΟΑΚΑ και που δεν φαίνεται να εκτιμάτε, αποφάσισαν να το τραβήξουν στα άκρα. Έστειλαν σήμερα το εξώδικο κι αν δεν υπάρξει πάλι η ίδια αντιμετώπιση από το ΟΑΚΑ τότε μέσω δικαστηρίων θα αξιώσουν 800.000 ευρώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου