Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2010

Ετοιμη η λίστα του Χιμένεθ

Προτελευταία μέρα του 2010 σήμερα και τα μεταγραφικά στην ΑΕΚ έχουν μπει στην τελική ευθεία… Και αυτό διότι η Ενωση χρειάζεται άμεσα ενίσχυση, κάτι που έχει ζητήσει ο Μανόλο Χιμένεθ ενόψει του κρίσιμου δεύτερου γύρου στο πρωτάθλημα και του Κυπέλλου Ελλάδος που για την ΑΕΚ είναι ο μοναδικός τρόπος να κατακτήσει τρόπαιο. Σήμερα το μεσημέρι ο Σταύρος Αδαμίδης και ο Μανόλο Χιμένεθ, είχαν τρίωρη συνάντηση. Ανάμεσα στην μεσημεριανή και απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ. Εκεί τέθηκαν όλα τα μεταγραφικά θέματα της με τον Ισπανό τεχνικό να εμφανίζεται στην συνάντηση καθ’ όλα έτοιμος με λίστα παικτών για κάθε θέση που «πονά» η ομάδα. Κάτι που σημαίνει ότι ο Χιμένεθ οριοθέτησε με την λίστα τους στόχους της ΑΕΚ για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Χιμένεθ συγκεκριμένα, παρέδωσε στον Αδαμίδη μία μικτή λίστα από παίκτες που αρέσουν σε αυτόν και από αυτούς που του έχει προτείνει ο Αρναρ Γκρέταρσον. Σε αυτήν την λίστα υπάρχουν τρεις παίκτες για πέντε θέσεις, στις οποίες εκτιμά ο προπονητής του δικεφάλου ότι η ΑΕΚ χρειάζεται ενίσχυση. Δηλαδή, αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό, δεξί μπακ, αριστερό μπακ, αμυντικό χαφ και ακραίο μεσοεπιθετικό. Από αυτές τις πέντε θέσεις, ο Χιμένεθ ζήτησε από τον Αδαμίδη να γίνουν οπωσδήποτε τρεις μεταγραφές για αριστερό μπακ, δεξί μπακ και αμυντικό χαφ.
Οσον αφορά τις άλλες δύο θέσεις, εκεί θα γίνει κίνηση ανάλογα με το αν παρουσιαστεί κάποια καλή ευκαιρία στην αγορά, αλλά και από το αν υπάρξουν αποδεσμεύσεις παικτών που αγωνίζονται και εκεί. Ετσι, οι πιθανές αποχωρήσεις θα κρίνουν και αν είναι αναγκαία η μεταγραφική ενίσχυση. Πάντως, ο Αδαμίδης ξεκαθάρισε στον Χιμένεθ ότι θα γίνει το καλύτερο δυνατό και ότι η ΑΕΚ θα κάνει οπωσδήποτε τρεις μεταγραφές στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου