Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2010

Διαζύγιο με Γκράντι

Σε απολογία για την επόμενη Τρίτη εκλήθη ο Άντονι Γκράντι. Η διοίκηση της ΑΕΚ έκανε πράξη το τελεσίγραφο που απέστειλε στον Αμερικανό γκαρντ και τον κάλεσε σε απολογία για την αδικαιολόγητη κατά τους «κιτρινόμαυρους» απουσία του από τις προπονήσεις. Όλα πλέον δείχνουν ότι ο Γκράντι ουσιαστικά «τελείωσε» για την ΑΕΚ, αφού αυτό αφήνουν να εννοηθεί οι διοικούντες στις συζητήσεις τους.
Με την καταγγελία του συμβολαίου του Αμερικανού γκαρντ η «Ένωση» θα μπορέσει να λειτουργήσει καλύτερα στο οικονομικό κομμάτι, αφού ο σχεδιασμός που είχε γίνει με την απόκτηση του Γκράντι δεν έδινε καμία εγγύηση ότι θα ήταν βιώσιμος ως το τέλος του χρόνου, αφού τα πόδια είχαν βγει από το… πάπλωμα!Άλλωστε και ο ίδιος ο Μηνάς Γκέκος δεν κρύβει την οργή του για την στάση του Γκράντι, ο οποίος στηρίχθηκε από τον προπονητή όταν ήρθε στην Αθήνα, δουλεύοντας σκληρά για να φτάσει στο επίπεδο των υπολοίπων παικτών από πλευράς αγωνιστικής ετοιμότητας. Ο τεχνικός της «Ένωσης» έχει κάθε λόγο να αισθάνεται προδομένος από τον Γκράντι και την στάση του. Ειδικά από την ώρα που είναι και ο πλέον καλοπληρωμένος συγκριτικά με τους υπόλοιπους αθλητές της ομάδας.

Στο μεταξύ, αναμένεται ο Λαμόντ Μακ για να τεθεί στην διάθεση του Γκέκου, ενώ αύριο φτάνει και ο Πάτρικ Σπαρκς, ο οποίος θα ενισχύσει τους «κιτρινόμαυρους» τουλάχιστον για τον επόμενο μήνα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου