Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Ντρπιτς στο… παρά πέντε

Ντρπιτς στο… παρά πέντε
Μία από τις θέσεις που ζήτησε ενίσχυση ο Μανόλο Χιμένεθ είναι και αυτή του στόπερ. Ο 35χρονος Δέλλας έχει κάνει την υπέρβαση μια και έχει παίξει στα 20 από τα 25 επίσημα ματς της ΑΕΚ. Ο 19χρονος Μανωλάς είναι αξιόπιστος μόνο με τον «Τράι» δίπλα του και έχει παίξει σε 19 παιχνίδια, ενώ ο Νασούτι όποτε χρειάστηκε να βοηθήσει δεν το έκανε (10 συμμετοχές). Το καλοκαίρι λύθηκε αναίτια το συμβόλαιο του Αλεξόπουλου, δεν ανανεώθηκε αυτό του Αλβες και λίγο πριν ξεκινήσει η χρονιά έφυγε ο ακριβός Μαϊστόροβιτς ως ελεύθερος. Έτσι η ΑΕΚ έμεινε με τρεις στόπερ και τέταρτο τον νεαρό Καλαμιώτη, ενώ παίζουν εκεί ως «πασπαρτού» και οι Γκέντσογλου και Γιάχιτς.

Όλα τα παραπάνω σαφώς και δεν ικανοποιούν τον Χιμένεθ που δεν λειτουργεί με τέτοια φιλοσοφία. Θέλει παίκτες να ξέρουν την θέση και ειδικά στην άμυνα. Για αυτό και δεν κάνει αλχημείες στα μετόπισθεν, ώστε να μην υπάρχει ρίσκο. Η ΑΕΚ κοιτά λίστες με κεντρικούς αμυντικούς, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια κίνηση. Ο Ισπανός τεχνικός έχει ζητήσει έναν παίκτη που να μπορεί να βοηθήσει, αλλά με τους Δέλλα – Μανωλά μπροστά του να γνωρίζει ότι δεν θα είναι βασικός και αναντικατάστατος.
Πάντως, αν δεν βρεθεί τελικά κάτι καλό και στα μέτρα της ΑΕΚ, ο Χιμένεθ θα στραφεί στην λύση του Ντίνο Ντρπιτς. Βεβαίως θα περιμένουν μέχρι και το φινάλε του Ιανουαρίου για κάποια καλή λύση, αλλιώς θα επικοινωνήσουν με τον 29χρονο Κροάτη ύψους 1.93μ. που είναι και ο μοναδικός που άρεσε στον Χιμένεθ από τις δοκιμές λόγω έτοιμοτητας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου