Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Ο «Λύμπε» αποθέωσε Χιμένεθ


Έχουμε ακούσει πολλές φορές ποδοσφαιριστές να μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τους προπονητές τους. Κουβέντες όμως σαν αυτές που είπε ο Νίκος Λυμπερόπουλος, μετά το τέλος του αγώνα με τη Λάρισα και είχαν να κάνουν με τον Μανόλο Χιμένεθ, δύσκολα θα ακούσουμε από παίκτη. Τουλάχιστον στην Ελλάδα. Ο εκ των αρχηγών της ΑΕΚ, εκθείασε τον προπονητή του, λέγοντας πως είναι ο μοναδικός που μπορεί να κάνει την ΑΕΚ και πάλι πρωταγωνίστρια και πρωταθλήτρια, με τις γνώσεις και το όραμα που έχει, ζητώντας παράλληλα να στηριχθεί από τη διοίκηση, με κάθε τρόπο.
«Ο Χιμένεθ είναι ο κατάλληλος για να κάνει και πάλι την ΑΕΚ μεγάλη. Έχει ένα όραμα, ώστε να φτιάξει μία ΑΕΚ που θα μας αρέσει. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι που είμαστε στο πρωτάθλημα τόσο πίσω, που είμαστε εκτός Ευρώπης, όμως επιβάλλεται να συνεχίσουμε. Και ο προπονητής είναι αυτή τη στιγμή ότι καλύτερο έχει η ομάδα. Ο προπονητής αυτός είναι ο κατάλληλος για να κάνει την ΑΕΚ αυτή που θέλουμε. Είναι πολύ μπροστά από όλους μας στο θέμα του ποδόσφαιρου. Ελπίζω και εύχομαι να έχει τη συμπαράσταση τόσο του κόσμου, όσο και της διοίκησης. Αν δεν το κάνει αυτός, με τις γνώσεις και το όραμα που έχει, δεν ξέρω ποιος θα το κάνει. Αυτό που πρέπει να κάνουμε και το λέει και ο προπονητής, είναι πως πρέπει να αλλάξουμε τη φιλοσοφία μας».
Όσο αφορά το σχόλιο του για το παιχνίδι, ήταν: «Αυτή δεν ήταν απάντηση με τη νίκη. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Νιώσαμε ότι φτάσαμε στα όριά μας και αυτό ήταν κακό. Δεν αλλάζει κάτι βέβαια μετά από αυτή τη νίκη. Αυτό που πρέπει να αλλάξει είναι να πιστέψουμε στους εαυτούς μας περισσότερο», ενώ για το τέρμα που πέτυχε ο Γεωργέας, είπε: «Ήταν σαν να το έβαλα εγώ. Αγκαλιαστήκαμε και η αγκαλιά αυτή εκείνη την ώρα, τα έλεγε όλα». Όσο για τον τρόπο που το πανηγύρισε και ο ίδιος, κάνοντας παράλληλα τον σταυρό του, τόνισε: «Αν δεν δείξω και τότε το θεό, αν δεν κάνω και τότε τον σταυρό μου, σε γκολ του Νίκου, πότε θα το κάνω;»
Τέλος, μίλησε για την Λάρισα και φυσικά για το νέο γήπεδό της, εκφράζοντας την άποψη όλης της ομάδας, για τις συνθήκες πλέον που αγωνίζεται η ΑΕΛ: «Η Λάρισα είναι μία καλή ομάδα, η μεταπήδηση σε μία νέα έδρα ,δεν την έχει βοηθήσει ακόμα, πρέπει να σταθεί ο κόσμος δίπλα στην ομάδα και πιστεύω ότι θα το κάνει. Αν δεν το κάνει, τότε θα υπάρχει πρόβλημα. Είμαι χαρούμενος και εγώ οι συμπαίκτες μου που παίξαμε σε αυτό το στολίδι. Μόνο και μόνο για αυτό το γήπεδο η ΑΕΛ έχει θέση στην μεγάλη κατηγορία. Τον κ. Πηλαδάκη δεν τον ξέρω προσωπικά, δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ μου. Εμείς σαν παίκτες της ΑΕΚ τον ευχαριστούμε που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δημιούργησε αυτό το στολίδι».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου