Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Ηγέτης ή αλλαγή πολυτελείας;

Το όνομα του Γιάννη Μανιάτη μονοπωλεί μέχρι τώρα το ενδιαφέρον στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Για την απόκτηση του αρχηγού του Πανιωνίου ερίζουν τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο Ολυμπιακός. Ποιος όμως θα είναι ο τελικός προορισμός του και τι ρόλο θα έχει στις δυο ομάδες;Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά. Η Ένωση έχει ήδη καταθέσει την πρόταση της στους Νεοσμυρνιώτες δίνοντας σύμφωνα με το ρεπορτάζ 400.000 ευρώ και τον Λεονάρντο με ελεύθερη μεταγραφή. Από την άλλη, οι Πειραιώτες δεν έχουν κάνει ακόμα κάποια κρούση για τον ποδοσφαιριστή, ενώ οι σκέψεις τους από την αρχή ήταν να τον κρατήσουν σταντ μπάι μέχρι το καλοκαίρι. Επίσης έχουν ένα ακόμα μεγάλο όπλο στην ομάδα της Πλατείας έναντι της ΑΕΚ. Τον Τάκη Λεμονή, που μπορεί να πει και δυο λόγια στον παίκτη!

Το θέμα από εδώ και πέρα είναι τι θέλει ο Μανιάτης, αφού ο Πανιώνιος με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο θα πει το «ΝΑΙ». Τα δεδομένα είναι πολύ απλά.Στους «κιτρινόμαυρους» θα πάρει με το καλημέρα τη θέση βασικού στο δεξί άκρο της άμυνας, αφού δεν υπάρχει κάποιος αξιόλογος παίκτης για εκείνη τη θέση στο ρόστερ της ομάδας. Μάλιστα οι ηγετικές ικανότητες που διαθέτει και τις έχει αποδείξει τόσα χρόνια στον Πανιώνιο μπορούν με το πέρας λίγου χρόνου να τον κάνουν ηγέτη στην ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ και να ριζώσει στην Ένωση!
Στον Ολυμπιακό, από τη στιγμή που και ο Τοροσίδης όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει στο λιμάνι, πολύ δύσκολα θα βρει θέση βασικού και πάντα θα αποτελεί μια αλλαγή πολυτελείας, μιας και ο πολύπειρος αμυντικός των «ερυθρολεύκων» πολύ δύσκολα θα χάσει τη θέση του!
Αυτά είναι τα δεδομένα και βάσει αυτών πρέπει να αποφασίσει ο διεθνής ποδοσφαιριστής!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου