Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Άξια της μοίρας της...


Για μια ΑΕΚ, άξια της μοίρας της μιλάει ο σημερινός
 αθλητικός Τύπος και για αυτοχειρία που οδήγησε στον αποκλεισμό από το Europa League. Κριτική ασκείται στη διοίκηση ενώ δεν λείπουν και οι αναφορές στα μεταγραφικά. Ας τα δούμε όμως όλα αναλυτικά.

SPORTDAY
«Αυτοκτονία» είναι ο τίτλος στην εφημερίδα που τονίζει το γεγονός ότι η ΑΕΚ έχασε πέναλτι. «Το χαμένο πέναλτι του Μπλάνκο ήταν η αρχή του τέλους. Η Ζανίτ εμφάνιση την ποιότητα της στο ΟΑΚΑ και απέκλεισε την ΑΕΚ» γράφει η «Sportday». Από εκεί και πέρα υπάρχει αναφορά στο θέμα του Κορομίνας και δηλώσεις του μάνατζερ του παίκτη που επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της Ένωσης ενώ, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η Κολωνία ενδιαφέρεται για τον Σάββα Γκέντσογλου και θα στείλει άνθρωπο να τον παρακολουθήσει στα επόμενα παιχνίδια.
GOAL NEWS
«Άξια της μοίρας της» γράφει το «Goal» και τονίζει: «Ήττα και αποκλεισμός με κάτω τα χέρια για την ΑΕΚ από τα... δεύτερα της Ζενίτ. Κατεβαίνει ο πήχης πλέον και στο μεταγραφικό μπάτζετ». Στις εσωτερικές της σελίδες η εφημερίδα μιλάει για «εφιαλτικό τέλος στο ευρωπαϊκό όνειρο για την ΑΕΚ που δεν μπόρεσε να κουκουλώσει τις αγωνιστικές αδυναμίες της». Στα μεταγραφικά το «Goal» μιλάει και για «αποκλεισμό στις μεταγραφές» καθώς το γεγονός ότι η Ένωση δεν πήρε τελικά τα χρήματα της πρόκρισης έκανε τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα.
ΕΞΕΔΡΑ
Για «αυτοχειρία» μιλάει η «Εξέδρα». «Ο Μπλάνκο έχασε το πέναλτι και η ΑΕΚ αυτοκτόνησε και αποκλείστηκε από μια Ζενίτ που έπαιζε στο ρελαντί» γράφει η εφημερίδα ενώ στις εσωτερικές σελίδες τονίζει: «Το άγχος, το χαμένο πέναλτι του Μπλάνκο και η εμφανής διαφορά δυναμικότητας με τη Ζενίτ στέρησαν από την Ένωση τη δυνατότητα να διεκδικήσει την πρόκριση». Από εκεί και πέρα στα μεταγραφικά υπάρχει αναφορά στο θέμα του Φεράν Κορομίνας ενώ η «Εξέδρα» μιλάει και για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Γιώργο Γεωργιάδη του Πανσερραϊκού. Μάλιστα τονίζεται πως άνθρωπος της ΑΕΚ έχει ήδη έρθει σε επαφή με την ομάδα των Σερρών για τον 23χρονο μεσοεπιθετικό.
ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
«Βάλτε λεφτά ή φύγετε» είναι ο κεντρικός τίτλος στην «Ώρα» που γράφει: «Οι μέτοχοι επιβάλλεται να καταλάβουν ότι η ΑΕΚ δεν είναι παιχνιδάκι στα χέρια τους. Ή να επενδύσουν ή να την αφήσουν στο λαό της. Δεν φτάνουν οι καλές προθέσεις του Αδαμίδη. Μα δεν λυπάστε αυτόν τον κόσμο; Προστατεύστε τον Χιμένεθ και πάρτε του ποδοσφαιριστές. Είναι ντροπή να απαξιωθεί και ένας τέτοιος προπονητής. Απέναντι στη Ζενίτ φάνηκε ξεκάθαρα ότι μέτριους παίκτες που τη φέρνουν τριτοτέταρτη στην Ελλάδα και ξανά εκτός Ευρώπης». Από εκεί και πέρα η εφημερίδα στέκεται στη σημερινή γενική Συνέλευση της ΠΑΕ όπου κεντρικό θέμα θα είναι τα αποτελέσματα του διαχειριστικού ελέγχου.
SCORE LIVE
«Άξια της μοίρας της» γράφει το «Score» και τονίζει: «Έχασε πέναλτι στο 40' ο Μπλάνκο, μπορούσε την ισοφάριση στο β'μέρος, όμως όταν πετάς τόσες ευκαιρίες, δεν μπορείς να έχει καλύτερη τύχη απέναντι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Κλάσεις ανώτερη και πιο αποφασισμένη η Ζενίτ πήρε τη νίκη. Κι όμως δεν έχασε από τους φοβερούς Ρώσους αλλά από τον κακό της εατό». Στα μεταγραφικά η εφημερίδα γράφει για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Φεράν Κορομίνας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου