Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Το Σάββατο… ελευθερώνονται

Αποτελούν αναμφισβήτητα δύο από τα πιο «βαριά» χαρτιά της ΑΕΚ. Η διοίκηση έκανε και στους δύο συγκεκριμένες προτάσεις, θέλοντας να τους κρατήσει στην ομάδα. Ωστόσο και οι δύο βρίσκονται στον… αέρα, καθώς κανείς από τους Ίσμαελ Μπλάνκο και Ράφικ Τζιμπούρ, δεν έχει βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που τους έχει προσφέρει ο Σταύρος Αδαμίδης.Περί αυτών ο λόγος.Δύο περιπτώσεις που είναι εντελώς διαφορετικές, αλλά καταλήγουν σε κοινό παρονομαστή. Από την πρώτη του Γενάρη μπορούν να μιλήσουν ελεύθερα με σύλλογο της αρεσκείας τους και να υπογράψουν μαζί του, για να αγωνιστούν από το προσεχές καλοκαίρι.

Με τον Αργεντινό τα πράγματα είναι λίγο πολύ γνωστά και πιο ξεκάθαρα, αν και η υπόθεσή του έχει κουράσει τους πάντες. Ακόμα και τον ίδιο. Ο Χουάν Μπέρος δήλωνε προχθές στο aek365.gr πως περιμένει την ΑΕΚ να ανεβάσει την προσφορά της και να φτάσει τα χρήματα κοντά σε αυτά που είχε τάξει η διοίκηση Θανόπουλου. Ο «Ζορό» είναι διατεθειμένος να ρίξει τις απαιτήσεις του, εφόσον όμως δει καλή διάθεση από και από τη διοίκηση. Την ίδια στιγμή η Νυρεμβέργη εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του, η Μαγιόρκα του Φερέρ, έχει δηλώσει δημόσια το ενδιαφέρον της, εφόσον ο παίκτης μείνει ελεύθερος, ενώ και από την Ελλάδα υπάρχουν «μνηστήρες», αφού Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ κατά διαστήματα και μέσω διαρροών, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Δεν μπορεί άλλωστε ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, για δύο χρόνια, αλλά και πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ, τα άλλα δύο, να μείνει χωρίς ομάδα.


Με τον Αλγερινό τα πράγματα είναι πολύ πιο μπερδεμένα. Ο «τρομοκράτης» ανακοινώθηκε επίσημα στις 7 Σεπτέμβρη από την ΑΕΚ, πως ανανέωσε τη συμφωνία του, μέχρι το 2013. Από τότε και μέχρι σήμερα, απέμεναν τα τυπικά. Τα… τυπικά όμως διήρκησαν για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο Τζιμπούρ δεν έχει υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και από την ερχόμενη εβδομάδα θα μπορεί να μιλήσει με οποιαδήποτε ομάδα θέλει. Τις τελευταίες μέρες μάλιστα «φουντώνουν» τα σενάρια περί εμπλοκής του Ολυμπιακού, που θέλει να τον αποκτήσει, είτε τώρα, πληρώνοντας ένα ποσό στην ΑΕΚ, είτε το καλοκαίρι, ως ελεύθερο πλέον. Την ίδια ώρα, δημοσιεύματα από την πατρίδα του, κάνουν λόγο για αβέβαια μέλλον του παίκτη με την κιτρινόμαυρη φανέλα, τονίζοντας πως η Ένωση είναι διατεθειμένη να του βάλει ακόμα και «πωλητήριο» προκειμένου να κερδίσει κάποια χρήματα, βλέποντας προφανώς ότι δεν μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του παίκτη. Κάτι που βεβαίως και δεν επιβεβαιώνεται από την ΠΑΕ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου