Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Καλύπτουν την «μαύρη τρύπα» οι μέτοχοι!

«Ματώνει» η τσέπη των μετόχων
Βαθιά το χέρι στην τσέπη συνεχίζουν να βάζουν οι δύο μέτοχοι της Ένωσης, Πέτρος Παππάς και Νίκος Νοτιάς. Οι δύο άνδρες εξακολουθούν να καλύπτουν τις «μαύρες» τρύπες της ΠΑΕ.Το 2008-09 το έλλειμμα έφτασε τα 11 εκατ. ευρώ, ενώ την επόμενη σεζόν υπήρξε αύξηση στην «μαύρη τρύπα» κατά 500.000 ευρώ, ενώ φέτος θα χρειαστούν 10 εκατ. για να καλυφθούν τα έξοδα, παρότι οι αρχικοί υπολογισμοί έκαναν λόγο για άνοιγμα που δεν θα ξεπερνούσε τα 8 εκατ. ευρώ. 

Τα ελλείμματα των προηγούμενων χρόνων έχουν καλυφθεί από τους βασικούς μετόχους, ενώ φέτος ήδη Παππάς και Νοτιάς έχουν βάλει στην ΠΑΕ το ποσό των 4 εκατ. ευρώ. Όπως υπολογίζουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ, η «μαύρη τρύπα» θα φτάσει τα 10 εκατ. ευρώ (με τα 4 να έχουν μπει από τους δύο μεγαλομετόχους).

Μπαίνει μέσα στο ΟΑΚΑ   

Ένας από τους λόγους που η ΑΕΚ δεν θα καταφέρει να περιορίσει τη χασούρα είναι η σημαντική πτώση στα έσοδα από τα εισιτήρια σε συνδυασμό με το υψηλό κόστος του ΟΑΚΑ. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα παιχνίδια με Εργοτέλη και Λάρισα η Ένωση «μπήκε» μέσα, αφού τα έσοδα δεν κάλυψαν το κόστος για την τέλεση των αγώνων. Για το λόγο αυτό η ΠΑΕ έχει ζητήσει τη μείωση του ενοικίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου