Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2010

Ανακοίνωση κατά διαιτησίας και Παλάσιο

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας και του Μιλτ Παλάσιο εξέδωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ, αμέσως μετά τη λήξη του εκτός έδρας αγώνα με την Καβάλα, που βρήκε νικήτρια την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη.
Η "Ενωση" καταγγέλει τη συμπεριφορά του Αμερικανού γκαρντ αναφέροντας ότι μετά τη λήξη του αγώνα έκανε άσεμνη χειρονομία προς τους φιλάθλους της ΑΕΚ, ενώ τονίζει ότι ακόμη κι αν τιμωρηθούν οι διαιτητές του αγώνα, κανείς δεν θα φέρει πίσω τους βαθμούς που έχασε στην Καβάλα.Αναλυτικά:

"Η Διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να εκφράσει τα έντονα παράπονά της για τη διαιτησία του σημερινού αγώνα με την Καβάλα. Είχαμε, ωστόσο, μεταφέρει εγκαίρως στην ΚΕΔ τους προβληματισμούς και τις σκέψεις μας, προκειμένου να μην κατηγορηθούμε για "μετά Χριστόν προφήτες"

Αδιαφορούμε, ωστόσο, αν η ΚΕΔ - την οποία σεβόμαστε - επιδείξει ευαισθησία και προβεί στα δέοντα, διότι οποιαδήποτε τιμωρία δεν είναι δυνατή να μας φέρει πίσω τον βαθμό που απωλέσαμε λόγω των λανθασμένων σφυριγμάτων και των ανύπαρκτων χρεώσεων από τους Τανατζή, Παναγιώτου και Πουρσανίδη.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Διοίκηση της ΚΑΕ Καβάλας για τη φιλοξενία, που ήταν υποδειγματική. Αντίθετα, καταγγέλλουμε τη συμπεριφορά του Παλάσιο, ο οποίος μετά την λήξη του αγώνα έκανε άσεμνη χειρονομία προς τους φιλάθλους μας προκαλώντας το κοινό αίσθημα. Στον αγώνα του δεύτερου γύρου θα τον υποδεχθούμε με στοργή και αγάπη. Ευτυχώς, που ήταν στο γήπεδο ο πρόεδρος όλων των σωματείων της Α1 κ. Οικονομίδης και είδε "ιδίοις όμμασι" τι συνέβη".

1 σχόλια: