Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου 2010

Ένα «μπαμ» και τρεις προσθήκες


Η διοίκηση της ΑΕΚ βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον Μανόλο Χιμένεθ και συζητάνε τις μεταγραφικές υποθέσεις, ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Σε κάθε τους κουβέντα, έχει γίνει σαφές πως η Ένωση θα κινηθεί για την απόκτηση 3 παικτών, σε θέσεις που το ρόστερ παρουσιάζει κενά ή οι ποδοσφαιριστές που υπάρχουν, δεν καλύπτουν τον Ισπανό τεχνικό. Ωστόσο, αυτό που ξεκαθαρίστηκε από την πρώτη κιόλας συνάντηση, είναι πως σε ενδεχόμενη περίπτωση που βρεθεί κάτι εξαιρετικό στην αγορά, ακόμα και αν χρειαστεί η υπέρβαση, τότε θα γίνει προσπάθεια για την απόκτησή του.

Αυτό το γνωρίζει ο Μανόλο Χιμένεθ και για αυτό στην μεταγραφική του λίστα υπάρχουν ονόματα που σίγουρα θα ανέβαζαν επίπεδο την ΑΕΚ. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, πρόκειται για παίκτες που παίζουν στη μεσαία γραμμή, που για τον Ισπανό τεχνικό, αποτελούν και το «κλειδί» για την αλλαγή εικόνας της ομάδας, στον δεύτερο γύρο. Εκεί έχει εντοπίσει το μεγάλο πρόβλημα ο Χιμένεθ και θέλει να προσθέσει ποιότητα από έτοιμους παίκτες και όχι από κάποιους που δεν μπορεί να είναι σίγουρος γα τον βαθμό ετοιμότητάς τους (όπως για παράδειγμα ο Λουσέν που δοκιμάστηκε στα Σπάτα) .
Ένα από τα ονόματα που απασχολούν την ΑΕΚ, είναι και αυτό του Κορομίνας, όμως δεν είναι και το μοναδικό. Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός, στην πατρίδα του όπου βρίσκεται αυτές τις μέρες, συλλέγει στοιχεία και δέχεται προτάσεις για παίκτες, κυρίως που γνωρίζει (είτε Ισπανούς, είτε έχουν αγωνιστεί εκεί) και γυρίζοντας θα παρουσιάσει τη λίστα του, έχοντας βρει κάποιες περιπτώσεις που κατά τη γνώμη του θα μπορούσαν να δώσουν το κάτι παραπάνω, σε μία θέση που η ΑΕΚ... πονάει. Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, δεν μιλάμε απαραίτητα για τη θέση του αμυντικού μέσου, με δημιουργικές ικανότητες που έχει ακουστεί, αλλά ενός χαφ, που θα μπορεί να προσφέρει και στη δημιουργία, αλλά και σε ανασταλτικά καθήκοντα.
Σίγουρα περιπτώσεις τέτοιων παικτών υπάρχουν και με κατάλληλους χειρισμούς από τη διοίκηση, θα μπορέσουν να συμφωνήσουν με την ΑΕΚ. Άλλωστε αυτό που διαρρέεται από τη διοίκηση είναι πως η Ένωση θα κάνει την προσπάθειά της να ικανοποιήσει τα «θέλω» του Χιμένεθ και θα προσπαθούσε ακόμα και τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, να κάνει το «μπαμ» (μαζί με τις υπόλοιπες προσθήκες που θα γίνουν) που θα βοηθήσει την ομάδα να φτάσει στην κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά και να διεκδικήσει ότι περισσότερο μπορεί στο φετινό πρωτάθλημα και κυρίως την έξοδο στο Champions League, μέσω των πλέι οφ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου