Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Επαφές με Εσπανιόλ για Κορομίνας


Επαφές με Εσπανιόλ για ΚορομίναςΟι εξελίξεις στο θέμα του Φεράν Κορομίνας τρέχουν με την ΑΕΚ να πιέζει για την απόκτηση του. Σήμερα το μεσημέρι άνθρωποι της Ένωσης είχαν επαφή με την Εσπανιόλ για τον παίκτη και τα νέα είναι καλά. Οι Καταλανοί ενημέρωσαν πως ο Κορομίνας παραχωρείται καθώς δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό της ομάδας Μαούριτσιο Ποκετίνο. Έτσι πλέον ξεκινά η προσπάθεια για να πάρει η ΑΕΚ τον παίκτη και να υλοποιηθεί η επιθυμία του Μανόλο Χιμένεθ.
Ο Ισπανός τεχνικός έχει μιλήσει με τον Κόρο και του έχει εξηγήσει πως τον θέλει πολύ στην ομάδα και θα αποτελέσει βασικό κομμάτι της. Αυτό παίζει μεγάλο ρόλο καθώς ο Κορομίνας επιθυμεί να συνεργαστεί με τον Χιμένεθ αλλά και να πάει σε μια ομάδα που θα αγωνίζεται βασικός. Ο Καταλανός είναι απογοητευμένος από τον «παροπλισμό» του στην Εσπανιόλ και αυτό που ψάχνει είναι μια ομάδα όπου παίζει τακτικά.
Το ιδανικό σενάριο για την ΑΕΚ θα ήταν η Εσπανιόλ να αφήσει ελεύθερο τον Κορομίνας ώστε να τον αποκτήσει με μεταγραφή. Αν αυτό δεν συμβεί τότε η Ένωση θα προσπαθήσει να τον αποκτήσει δανεικό. Ο Κόρο έχει συμβόλαιο με την Εσπανιόλ έως το καλοκαίρι του 2012 και ήδη αρκετές ομάδες από την Ισπανία έχουν δείξει ενδιαφέρον (Χιρόνα, Ταραγόνα, Μπέτις) όπως και ο Ολυμπιακός.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου