Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Έρχεται «τσουνάμι» στην ΑΕK


Μπορεί το 4-0 επί της Λάρισας στο Κύπελλο να έφερε ξανά τα χαμόγελα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, αλλά οι μέρες που έρχονται μετά τις γιορτές αναμένονται πολύ δύσκολες. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportsecrets οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και θα πέφτουν σαν ντόμινο στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο!
Όπως είχαμε γράψει και προ ολίγων ημερών η Ένωση έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα ρευστού αυτή τη στιγμή και για αυτό το λόγο δεν προχωρούν και οι υποθέσεις του Τζιμπούρ και του Μπλάνκο. Μάλιστα οι δυο ποδοσφαιριστές από το ερχόμενο Σάββατο θα είναι ελεύθεροι να υπογράψουν σε όποια ομάδα θέλουν και να είστε σίγουροι ότι οι μνηστήρες που θα μαζευτούν δεν θα είναι και λίγοι!
Αυτοί που ξέρουν καλά τα θέματα της ΑΕΚ τονίζουν ότι πολύ δύσκολα θα μείνει κάποιος από τους δυο στην ομάδα, αφού μετά τη συμφωνία με τον Σκόκο δεν υπάρχει το απαιτούμενο μπάτζετ για τον Αλγερινό και τον Αργεντινό.
Εκτός από αυτό το διπλό κακό, ο Μανόλο Χιμένεθ έχει να αντιμετωπίσει και την αδυναμία της διοίκησης για ικανοποιητικό μπάτζετ τον Ιανουάριο, έτσι ώστε να μπορέσει να φέρει τους παίκτες που θέλει και που χρειάζεται για να κάνει την ΑΕΚ ξανά μεγάλη και έτσι ο Ισπανός τεχνικός θα πρέπει να βρει «λαβράκια» ή να χτυπήσει τις γνωστές του πόρτες για δανεισμό παικτών, κάτι που γενικά δεν του αρέσει!
Έτσι δεν αποκλείεται να υπάρξει και θέμα προπονητή στην ομάδα, αν συνεχίσουν οι νυν παίκτες να είναι αδιάφοροι και δεν παρθούν αυτοί που θέλει ο Χιμένεθ, έτσι ώστε να κάνει τη δουλειά του! Άλλωστε ο Ισπανός το έχει πει ότι ήρθε στην Ελλάδα για να κάνει δουλειά όχι να κοροϊδεύει και να νταντεύει κακομαθημένα παιδάκια!
Ήδη θα έχετε διαβάσει στις εφημερίδες για την πιθανή αποχώρηση από το διοικητικό σχήμα του Πέτρου Παππά. Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται ο ένας από τους δυο μεγαλομετόχους της ομάδας σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποχωρήσει μέχρι το καλοκαίρι, κάτι που αν γίνει πράξη σημαίνει ότι θα τελειώσει και η θητεία του Αδαμίδη στην ομάδα, αφού είναι εκλεκτός του Παππά.
Και εντάξει για τον Παππά μπορεί να μην νοιαστούν και πολύ, γιατί στο κάτω κάτω δεν τον ξέρουμε τον άνθρωπο, δεν τον έχουμε δει, παρά ελάχιστες φορές, αλλά ο Αδαμίδης θα είναι μεγάλη απώλεια!
Είναι ο μόνος πραγματικός πρόεδρος που είχε η ομάδα εδώ και πάρα πολλά χρόνια! Είναι ο μόνος που ασχολείται με το γήπεδο, μάχεται για τη διαιτησία και η παρουσία του στην Superleague μόνο απαρατήρητη δεν είναι!
Τέλος, υπάρχει και το πολύ σοβαρό ενδεχόμενο η ομάδα να αλλάξει έδρα μέσα στους επόμενους μήνες, αφού είναι πλέον σαφές ότι με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ υπάρχει ανοικτός πόλεμος και το γυαλί δύσκολα θα ξανακολλήσει μετά την σφράγιση της «κιτρινόμαυρης» επιταγής και του εξώδικου ύψος 800.000 ευρώ που απέστειλε η Ένωση για διαφυγόντα κέρδη!
Μπορείτε, λοιπόν, να καταλάβετε πόσο καυτός αναμένεται να είναι ο νέος χρόνος για την ΑΕΚ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου