Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Επιμένει η ΑΕΚ για Μανιάτη!


Η πρώτη επαφή απέβη άκαρπη μεταξύ της ΑΕΚ και του Πανιωνίου για τον Γιάννη Μανιάτη. Ο 24χρονος διεθνής δεξιός μπακ είναι ο μεγάλος στόχος της Ενωσης για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο και η διοίκηση της ΠΑΕ κάνει ότι μπορεί για να τον φέρει και να λύσει το χρόνιο πρόβλημα σε αυτήν την πλευρά στην μετά – Μπορμπόκη εποχή. Ο Πανιώνιος έχει αποφασίσει να πουλήσει τον παίκτη και η ΑΕΚ δείχνει διάθεση να τον φέρει ως… δώρο για τις γιορτές στον Μανόλο Χιμένεθ που θέλει να κλείσει την «τρύπα».

Η ΑΕΚ παρά την πρώτη άκαρπη επαφή δεν τα παρατά… Είναι αποφασισμένη να επανέλθει με βελτιωμένη πρόταση, ώστε να πείσει τον Πανιώνιο να πει το «ναι». Τα χρήματα θα αυξηθούν (η πρώτη πρόταση έκανε λόγο για 200.000 ευρώ), ενώ όλα δείχνουν ότι «κλειδί» είναι οι δανεικοί. Η Ενωση έχει μία λίστα με παίκτες (Λεονάρντο, Γιάχιτς, Αργυρίου, Πατσατζόγλου, Εντερ, Νταντόμο, Γκερέιρο και Αμπντουραχμάνι) για δανεικούς, ενώ στην ομάδα της Νέας Σμύρνης αρέσει και ο Μπερνς.
Βεβαίως, η επιστροφή του Χιμένεθ θα ξεκαθαρίσει πολλά σε αυτό το ζήτημα μια και αυτός θα αποφασίσει για τους δανεικούς, ενώ θα πρέπει να συναινέσουν και οι ποδοσφαιριστές. Αυτό αναμένεται να γίνει μέχρι και το Σαββατοκύριακο με νέα επαφή Αδαμίδη - Βεντούρη, αφού η ΑΕΚ θέλει να γνωρίζει το αποτέλεσμα και της δεύτερης πρότασης της προς τον Πανιώνιο για τον Μανιάτη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου