Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Ο «Ζορό» είναι τίμιος

Ο Ίσμαελ Μπλάνκο έχει δηλώσει άπειρες φορές ότι θέλει να παραμείνει στην ΑΕΚ και ότι η ανανέωση του συμβολαίου του είναι στο χέρι της ομάδας. Μάλιστα χτες σε σχετική ερώτηση τόνισε ότι το θέμα έχει τραβήξει 1.5 χρόνο και ότι είναι στο χέρι της Ένωσης!!!
Αυτό που κάνει μεγάλη εντύπωση όμως είναι η συμπεριφορά του, η οποία είναι κάτι παραπάνω από επαγγελματική! Θα μπορούσε όπως κάνουν δεκάδες άλλοι ποδοσφαιριστές που δεν τα βρίσκουν με τη διοίκηση της ομάδας τους, να είναι αδιάφορος να μην συμμετέχει ενεργά στις προπονήσεις, να μην τα δίνει όλα στα ματς, να μην του καίγεται καρφάκι, για το αν η ομάδα του θα κερδίσει ή θα χάσει!
Ο Αργεντινός όμως είναι ακριβώς το αντίθετο! Είναι ο καλύτερος στις προπονήσεις. Παθιάζεται όσο κανείς άλλος στους αγώνες, κάτι που φάνηκε στη στιγμή του γκολ του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ κάθε φορά που δεν παίζει είναι σαν θηρίο στο κλουβί!
Πολλές φορές η τιμιότητα ενός ποδοσφαιριστή μετράει πιο πολύ και από την αξία του και αυτό πρέπει να το σκεφτούν πολύ καλά στην ΑΕΚ πριν του ανακοινώσουν ότι δεν θέλουν να συνεχίσουν την συνεργασία τους, γιατί μπορεί ο Μπλάνκο να μην είναι Ιμπραΐμοβιτς, όμως είναι από την πάστα των παικτών που δεν πρόκειται ποτέ να προδώσουν την ομάδα τους!
Ούτε ο Πάντος ήταν κανένας υπερπαίκτης αλλά όποτε τον χρειαζόταν ο Ολυμπιακός δήλωνε παρών και μάλιστα με περίσσιο θάρρος και πάθος!!!


Υ.Γ. Παίκτες σαν τον Μπλάνκο δεν υπάρχουν και για αυτό πρέπει εκεί στην Ένωση να τον τιμήσετε με ανανέωση του συμβολαίου ΑΜΕΣΑ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου