Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Η Νυρεμβέργη και η νέα πρόταση


Η Νυρεμβέργη και η νέα πρόταση
Η Νυρεμβέργη δείχνει πολύ έντονο ενδιαφέρον για τον Ίσμαελ Μπλάνκο και φέρεται μάλιστα διατεθειμένη να δώσει κάποιο ποσό για να τον αποκτήσει άμεσα. Ο «Ζορό» έχει εντυπωσιάσει τους Γερμανούς που τον θεωρούν ιδανική λύση για την επίθεση τους. Ο μάνατζερ του, Χουάν Μπέρος μιλώντας στην «Εξέδρα» επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του γερμανικού συλλόγου αλλά ξεκαθάρισε πως τον πρώτο λόγο τον έχει η ΑΕΚ. «Γνωρίζω ότι υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά μέχρι εκεί. Θα δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον. Περιμένουμε και την πρόταση της ΑΕΚ, αν υπάρξει νέα και βελτιωμένη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του Μπλάνκο.
Σύμφωνα με την «Sportday» τώρα η ΑΕΚ σκοπεύει να μιλήσει με τον Μπέρος μετά το παιχνίδι με τη Ζενίτ και να καταθέσει νέα πρόταση ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομ
ή». Η Ένωση έχει διάθεση να καταθέσει γραπτή πρόταση που θα φτάνει τα 600.000ευρώ τον χρόνο και εκεί αναμένεται να υπάρξει συμφωνία. Το βέβαιο είναι ότι ο χρόνος πιέζει και η ΑΕΚ πρέπει να κινηθεί άμεσα για να «δέσει» τον Μπλάνκο και να μην υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου