Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010

«Τέτοιο ενθουσιασμό και διάθεση πάντα…»


Το χαμόγελο ικανοποίησης του Μανόλο Χιμένεθ ήταν τεράστιο… Όπως και ο προβληματισμός του μια και αν έδειχνε τέτοια νοοτροπία η ΑΕΚ σε όλα τα ματς, θα είχε καλύτερα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Ο Ισπανός τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου μίλησε για την νοοτροπία που θα πρέπει να έχουν οι παίκτες του για να παίρνει η ομάδα αυτό που θέλει από τα παιχνίδια.«Nα απολαύσουμε ένα μεγάλο παιχνίδι που έκανε η ΑΕΚ. Να απολαύσουμε μια μεγάλη νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που δεν είναι αυτό που δείχνει η βαθμολογία. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί, να μην κινούμαστε ανάλογα με τα συναισθήματα μας. Είχαμε μια σωστή συμπεριφορά. Αυτόν τον ενθουσιασμό και αυτή την διάθεση να την δείχνουμε πάντα. Και να είμαστε βέβαιοι πως αν δίνουμε τα πάντα, δεν θα χάσουμε. Σίγουρα δεν περίμενα πως θα ήταν εύκολο το παιχνίδι. Καταλαβαίνω την δύσκολη θέση των παικτών της Λάρισας αλλά και της διοίκησης. Θέλω απλά να τους δώσω κουράγιο. Δεν είναι η ομάδα που δείχνει η βαθμολογία και δεν είναι η ομάδα που δείχνει αυτό το σκορ. Για εμάς δεν ήταν καθόλου εύκολο να κερδίσουμε.» είπε χαρακτηριστικά ο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε και για το πρόστιμο που είχε βάλει ο Αδαμίδης στους παίκτες και μετά το 0-4 εξαφανίστηκε… «Ο πρόεδρος είναι η ανώτερη αρχή. Θα σεβαστώ τις δικές του αποφάσεις. Αλλά θα πρέπει να αναλύσουμε γιατί βάζουμε ένα πρόστιμο. Και αν είναι δίκαιο να μπει για όλους. Αλλά ο πρόεδρος έχει μια μεγάλη καρδιά. Και μας είχε ενημερώσει και τότε πως αν η ομάδα είχε καλή συμπεριφορά στο ματς με την Λάρισα, δεν θα ίσχυε. Αν έβαζε πρόστιμο στους παίκτες, θα έπρεπε να βάλει και σε μένα. Αλλά με την σημερινή συμπεριφορά, είναι ξεκάθαρος ο δρόμος που θα πρέπει να ακολουθήσουμε» τόνισε χαρακτηριστικά και σχολιάζοντας την διακοπή λόγω των εορτών είπε «Η υποχρέωση της ΑΕΚ, είναι να προσπαθήσει να κερδίσει το επόμενο ματς. Το ευτύχημα είναι πως υπάρχουν οι διακοπές. Ευκαιρία να ξεκουραστούμε. Αλλά υπάρχουν και κάποιοι παίκτες που πρέπει να δουλέψουν και θα δουλέψουν. Εμπιστεύομαι τον επαγγελματισμό τους. Θα πρέπει να δουλεύουν ακόμα και όταν δεν είναι ο προπονητής δίπλα τους. Θα πρέπει να γυρίσουν έτοιμοι από τις διακοπές, καθώς θα έχουμε πολλή δουλειά»
Τέλος, ο Χιμένεθ αφιέρωσε την νίκη στην ORIGINAL που τον επισκέφτηκε προχθές και του έστειλε μήνυμα στήριξης, ενώ είχε μαζί του και το κομπολόι που του έκαναν δώρο στην συνάντηση στο Λαύριο. «Είναι σημαντικό να έχουμε αδελφικές σχέσεις μέσα στην ομάδα. Όλοι να σέβονται την ομάδα και εγώ είμαι υπεύθυνος να βγάζω αυτούς που δεν θα σέβονται την ΑΕΚ. Το δώρο που μου έκαναν είχα υποσχεθεί πως θα το έχω μαζί μου. Και την νίκη την αφιερώνω σ’ αυτούς».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου