Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Επίσημη κρούση σε Μανιάτη


Η πρώτη επίσημη κρούση της ΑΕΚ στον Πανιώνιο για την απόκτηση του Γιάννη Μανιάτη έγινε. Σύμφωνα μάλιστα με τον πρόεδρο του Πανιωνίου Γεράσιμου Βεντούρη σε επικοινωνία που είχε με τον Σταύρο Αδαμίδη συζητήθηκαν το ποσό και τα έμψυχα ανταλλάγματα που προσφέρει η ΑΕΚ προκειμένου να κάνει δικό της τον διεθνή μπακ. «Με πήρε τηλέφωνο ο κ. Αδαμίδης και μου ζήτησε τον Μανιάτη, προτείνοντας κάποιους παίκτες συν ένα ποσό», λέει ο Βεντούρης στη SportDay η οποία αναφέρει ότι η πρόταση της ΑΕΚ ήταν 200.000 ευρώ συν ελεύθερο τον Πατσατζόγλου και δύο παίκτες δανεικούς (με τον Πανιώνιο να διαλέγει ανάμεσα στους Αργυγρίου, Έντερ, Γκερέιρο).
Η συγκεκριμένη πρόταση της Ένωσης όμως απορρίφθηκε, με το Βεντούρη να τονίζει: «Η συγκεκριμένη πρόταση δεν με ικανοποίησε. Αυτή η προσέγγιση μπορεί να προκαλέσει νέες συζητήσεις μπορεί και όχι. Είναι, όμως, η πιο ενδιαφέρουσα που μας έχει γίνει μέχρι στιγμής με τον παίκτη».
Η ουσία είναι ότι η ΑΕΚ έδειξε (όπως αναμενόταν) το επίσημο ενδιαφέρον της για τον Μανιάτη, ωστόσο με δεδομένη την πρόθεση του Πανιωνίου να πουλήσει τον παίκτη, καλείται να κάνει την οικονομική της υπέρβαση και να τον κάνει δικό της. Να αναφέρουμε ότι ο Πανιώνιος καλοβλέπει τις περιπτώσεις των Μπερνς και Λεονάρντο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου