Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Ανεβάζει την προσφορά για Μπλάνκο


Ανεβάζει την προσφορά για Μπλάνκο
Η χθεσινή συνάντηση του Σταύρου Αδαμίδη με τον Χουάν Μπέρος, εκπρόσωπο του Ίσμαελ Μπλάνκο, μπορεί να μην επέφερε κάποια συμφωνία που να δεσμεύει τις δύο πλευρές, ωστόσο άφησε πολλά και αισιόδοξα μηνύματα πως ο αρχισκόρερ της ΑΕΚ, τα τελευταία 3 χρόνια (και φέτος μέχρι στιγμής) θα ανανεώσει το συμβόλαιό του. Άλλωστε αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις του Μπέρος στο aek365.gr, λίγο μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο της Ένωσης: «το αποτέλεσμα των συνομιλιών μας ήταν πως και οι δύο πλευρές επιθυμούν την παραμονή του Μπλάνκο στην ΑΕΚ», ήταν το σχόλιο που άφηνε διάχυτη την αισιοδοξία για την έκβαση της υπόθεσης.

Ωστόσο, σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Sportday» κάνει λόγο για ειλημμένη απόφαση από την διοίκηση της ΑΕΚ, να ανεβάσει την προσφορά της, προκειμένου να κρατήσει τον Μπλάνκο. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, σε προφορικό επίπεδο ο Σταύρος Αδαμίδης είπε στον Μπέρος πως σκοπεύει να φτάσει τις 550.00 ευρώ για να «δέσει» τον πελάτη του, συμπεριλαμβανομένων και των μπόνους. Μία προσφορά που φτάνει κοντά στις απαιτήσεις του Αργεντινού, ο οποίος όμως θέλει καλύτερες πάγιες απολαβές και λιγότερα μπόνους. Παρόλα αυτά, η διαφορά και πάλι δεν είναι πολύ μεγάλη. Για αυτό ο Αδαμίδης από την πλευρά του, δεσμεύτηκε πως θα κάνει την επίσημη πρόταση της ΑΕΚ, τις επόμενες μέρες. Κάτι που τόνισε και ο Μπέρος στο aek365.gr: «Ακριβώς επειδή σήμερα δεν έγινε πρόταση, περιμένω μες στη βδομάδα -όπως μου είπ
ε η διοίκηση- την επίσημη πρόταση της ΑΕΚ για την ανανέωση του συμβολαίου», είπε χαρακτηριστικά.
Τις επόμενες μέρες (ίσως και ώρες) ο πρόεδρος της Ένωσης αναμένεται να έχει επαφές με τον Πέτρο Παππά για να δει μέχρι που... αντέχει η ΑΕΚ να φτάσει την προσφορά της. Και αμέσως μετά να κάνει την επίσημη κρούση της. Πλέον η συμφωνία των δύο πλευρών είναι πιο κοντά από ποτέ και αυτό διότι από κοινού δείχνουν πιο διαλλακτικοί να κάνουν το επόμενο βήμα και να συνεχίσουν την κοινή πορεία τους, που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2007.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου