Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Σήμερα το ραντεβού με Μπέρος


Ο εκπρόσωπος του Ίσμαελ Μπλάνκο θα συναντηθεί με τον Σταύρο Αδαμίδη για την ανανέωση συμβολαίου του Αργεντινού.Στην Αθήνα βρίσκεται ο Χουάν Μπέρος προκειμένου να διευθετήσει κάποιες προσωπικές υποθέσεις, να έχει συνομιλίες με τον Ίσμαελ Μπλάνκο ενώ παράλληλα να κάνει και μία ακόμα συζήτηση, ίσως και την τελευταία, με τη διοίκηση της ΑΕΚ, αναφορικά με την υπόθεση συμβολαίου του. Ο εκπρόσωπος του «Ζορό», σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday», θα έχει σήμερα ραντεβού με τον Σταύρο Αδαμίδη, προκειμένου να ακούσει την πλευρά της Ένωσης για το αν είναι διατεθειμένη να αυξήσει την προσφορά της. Ωστόσο, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις αλλά και με τα όσα έχουν διαρρεύσει από την ΠΑΕ, δεν υπάρχει πρόθεση η προσφορά να ανέβει άλλο.

Η διοίκηση κρίνει πως η πρόταση των 500.000 ευρώ που έχει επισήμως κατατεθεί, δεν μπορεί να την υπερβεί, με τα νυν οικονομικά δεδομένα, που σημαίνει ότι ο Χουάν Μπέρος δεν θα γίνει σοφότερος από τα μέχρι τώρα δεδομένα. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει η ΠΑΕ, τα
 χρήματα αυτά είναι άκρως ικανοποιητικά και κάποια στιγμή θα αναγκάσουν τον Μπλάνκο να πει το «ναι». Όμως, κανείς δεν θα πρέπει να παραβλέψει δύο πολύ βασικές παραμέτρους. Σε 24 μέρες από σήμερα, ο ποδοσφαιριστής θα μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί, τη στιγμή που η Νυρεμβέργη τον έχει βάλει πολύ ψηλά στη μεταγραφική της λίστα, ενώ οι εμφανίσεις που πραγματοποιεί τον τελευταίο καιρό, είναι δεδομένο ότι θα μπορέσουν να του εξασφαλίσουν ένα καλύτερο συμβόλαιο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου