Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

«Περιμένουμε ακόμα πρόταση»


Ο Ίσμαελ Μπλάνκο συνεχίζει να σκοράρει με τη φανέλα της ΑΕΚ ενώ ο χρόνος πιέζει πλέον ασφυκτικά για την ανανέωση του συμβολαίου του. Η Ένωση πρέπει να κινηθεί άμεσα αν δεν θέλει να χάσει τον «Ζορό» που με τις εμφανίσεις του προσθέτει ενδιαφερόμενες ομάδες στη λίστα του.
Ο μάνατζερ του Μπλάνκο, Χουάν Μπέρος μίλησε αποκλειστικά στο aek365.gr και τόνισε πως παρότι οι μέρες περνούν ακόμα δεν έχει κάποια νέα πρόταση από την ΑΕΚ. Ο εκπρόσωπος του Αργεντίνου μάλιστα ξεκαθάρισε πως αν η Ένωση δεν του καταθέσει τελικά προσφορά δεν σκοπεύει να έρθει στη χώρα μας για συζητήσεις.
«Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην Αργεντινή. Ακόμα δεν έχω κανένα νέο από την ΑΕΚ για το θέμα του Μπλάνκο. Δεν μου έχουν στείλει καμία πρόταση. Αν λοιπόν δεν το κάνουν δεν σκοπεύω να έρθω στην Ελλάδα, δεν έχω λόγο να το κάνω. Θα περιμένω και θα δούμε τι θα γίνει» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπέρος. Μόλις μάλιστα τον πληροφορήσαμε ότι ο Ίσμαελ σκόραρε και σήμερα τόνισε: «Είναι πολύ καλός παίκτης».

Όσο για το μέλλον του Μπλάνκο ο μάνατζερ του ξεκαθάρισε: «Προς το παρόν περιμένουν την ΑΕΚ. Από τη στιγμή που θα έχουμε το δικαίωμα θα αρχίσουμε τις συζητήσεις για ομάδα. Ήδη έχουν έρθει σε επαφή μαζί μας σύλλογοι από την Ευρώπη αλλά και την Αργεντινή. Δεν μπορώ να σας πω ονόματα αλλά υπάρχουν προτάσεις και θα τις εξετάσουμε».

1 σχόλια: