Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2010

Αδαμίδης: Το γήπεδο θα γίνει στη Ν. Φιλαδέλφεια


Πιο αισιόδοξος από ποτέ παρουσιάστηκε ο πρόεδρος της ΑΕΚ, μετά τη συνάντηση που είχε με τη Δήμαρχο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας - Τι σχολίασαν οι σύμβουλοι του Δήμου.Η πρώτη συνάντηση με την νέα Δήμαρχο Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας Εφη Αποστολάκη, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο και τα μηνύματα που έρχονται από εκεί, είναι πιο αισιόδοξα από ποτέ αναφορικά με το έργο της κατασκευής γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Σταύρος Αδαμίδης (βρέθηκε στη συνάντηση με τον διευθύνων σύμβουλο της ΠΑΕ ΑΕΚ Γιώργο Κωνσταντινίδη και τον Γενικό Γραμματέα της Ερασιτεχνικής Βασίλη Τόγελο), αποχώρησε από το Δημαρχείο Χαλκηδόνας με ένα χαμόγελο, που προμήνυε θετικές εξελίξεις για τα όσα ειπώθηκαν στην πρώτη κουβέντα με τον νέο Δήμο
. Κάτι που φάνηκε λίγο αργότερα και από τις δηλώσεις που πραγματοποίη
σε ο πρόεδρος της Ενωσης, στους εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν εκεί. «Ήταν μία πρώτη ενημέρωση μας στον Δήμο και μία πρώτη γνωριμία με τη νέα Δήμαρχο, για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και την προσπάθεια που κάνουμε από κοινού. Θα γίνει άλλη μία συνάντηση την επόμενη εβδομάδα, στην οποία θα αναλύσουμε την δήμαρχο το πλάνο του γηπέδου».
Στην συνέχεια, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ αποκάλυψε κάποια από τα όσα ειπώθηκαν στην πρώτη συνάντηση, ενώ για πρώτη φορά εκφράστηκε τόσο έντονα η σιγουριά του Αδαμίδη, ότι το γήπεδο θα γίνει στην Νέα Φιλαδέλφεια: «Νομίζω ότι η ΠΑΕ, η Ερασιτεχνική και ο Δήμος, είναι ένα αρραγές μέτωπο στην προσπάθεια για την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ενημερώσαμε τον Δήμο ότι δεν θα είναι αποκλειστικά της ΑΕΚ, θα έχει και ένα πολιτιστικό κέντρο για τον Δήμο και γενικώς θα λειτουργήσει προς όφελος όλης της πόλης. Με την Πολιτεία βρισκόμαστε σε συνεχείς επαφές, υπάρχουν και συναντήσεις που δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας, υπάρχουν κάποια νομικά ζητήματα τα οποία εξετάζονται αλλά να είστε σίγουροι ότι προχωράμε με σταθερά βήματα και θα γίνει το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Θα έχουμε άλλη μία συνάντηση πριν τα Χριστούγεννα ενώ φυσικά γίνει ενημέρωση και ολόκληρου νέου δημοτικού συμβουλίου».
«Αιχμή του δόρατος για την ΑΕΚ»
Από την πλευρά του ο Δημοτικός Σύμβουλος Φιλαδέλφειας Παύλος Κότσιρας, εκφράζοντας τους πολίτες του πρώην δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας, παραδέχθηκε ανοιχτά ότι το σχέδιο που εξετάζεται τώρα, είναι σαφώς πιο υλοποιήσιμο, τονίζοντας παράλληλα ότι η πλευρά του δήμου, όχι απλά θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια της ΑΕΚ, αλλά θα είναι η αιχμή του δόρατος, για ένα έργο που θα βελτιώσει τις συνθήκες ζωής, όλου του κόσμου που ζει εκεί.
«Είχαμε μία πρώτη γνωριμία με την διοίκηση της ΠΑΕ και της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Το γήπεδο είναι πρώτιστης σημασίας για μας. Η ΑΕΚ είναι η ιστορία της πόλης μας θέλουμε και ελπίζουμε να καταφέρει να προχωρήσει το έργο του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εμείς σαν δημοτική αρχή δεν θα είμαστε απλώς κοντά σε αυτή την προσπάθεια, θα είμαστε η αιχμή του δόρατος για να μπορέσει να προχωρήσει αυτό το έργο. Ενδεχομένως παλιότερα να έγιναν λάθος χειρισμοί στο θέμα του γηπέδου, αυτή τη φορά υπάρχει συνεργασία και θέλουμε όλοι το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.
«Προχωράμε χέρι-χέρι με την ΑΕΚ»
Εξερχόμενος από το γραφείο της δημάρχου, έκανε δηλώσεις και ο Αντιδήμαρχος της Χαλκηδόνας Ηλίας Γκρίτζαλης. Ο άνθρωπος που έχει βοηθήσει την ΑΕΚ, από πολλές θέσεις (έχει διατελέσει και πρόεδρος της γυναικείας ομάδας βόλει πριν λίγα χρόνια), μίλησε για τις διαφορές που υπάρχει ανάμεσα στο νυν σχέδιο αλλά και αυτό του Γιάννη Γρανίτσα, τονίζοντας πως πλέον όλοι μαζί, θα προχωρήσουν για την ανέγερση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Προχωράμε χέρι-χέρι με την ΑΕΚ για να φτιάξουμε ένα έργο που θα αναβαθμίσει την περιοχή. Είναι σημαντικό να καταλάβει ο κόσμος, πως το σχέδιο του κ. Αγιοστρατίτη, διαφέρει κατά πολύ από αυτό του κ. Γρανίτσα. Πλέον η δημοτική αρχή και η ΑΕΚ είναι μία γροθιά για την κατασκευή του νέου γηπέδου».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου