This is default featured slide 1 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 2 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 3 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

«Θα δώσει ποιότητα στην ΑΕΚ ο Ροτέν»


Ο Γκέρεμι μίλησε για τον πρώην συμπαίκτη του και υποψήφιο μεταγραφικό στόχο της Ένωσης.Με τα καλύτερα λόγια για τον Ζερόμ Ροτέν, μίλησε στην εφημερίδα «Goal» ο Γκέρεμι. Ο Καμερουνέζος άσος της Λάρισας, ήταν συμπαίκτης με τον 29χρονο Γάλλο στην Ανκαραγκουτσού και μόνο καλές στιγμές έχει να θυμάται από την περίοδο που αγωνιζόντουσαν μαζί. Στην αρχή των δηλώσεών του, ο αμυντικός μέσος της ΑΕΛ αναφέρθηκε στα στοιχεία για τα οποία ξεχωρίζει ο Ροτέν, λέγοντας: «Ο Ζερόμ διαθέτει ένα εξαιρετικό αριστερό πόδι και το μεγάλο του ατού είναι οι σέντρες, που είναι σπεσιαλίστας. Βασιζόμενος στη σέντρα του, άλλωστε, έχει φτιάξει ένα πολύ καλό όνομα. Βέβαια, είναι λογικό, πως όσο περνούν τα χρόνια υπάρχει διαφορά, αλλά για την ΑΕΚ είναι μία εξαιρετική λύση. Θα βοηθήσει πολύ και θα την ανεβάσει ποιοτικά»

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στον χαρακτήρα του, τονίζοντας: «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Τον θυμάμαι όταν είχε έρθει στην Άνκαρα, που όχι μόνο μας έδωσε ποιότητα, αλλά βοήθησε ουσιαστικά γιατί πήραμε πολλούς βαθμούς. Όποιον και αν ρωτήσεις στην Άνκαραγκουτσού, το ίδιο θα σου πει. Μιλάμε συχνά, τελευταία φορά με πήρε τηλέφωνο πριν από ένα μήνα και με ρώτησε σε ποιες πόλεις της Ελλάδας αξίζει να έρθει και του απάντησα στις δύο μεγάλες. Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ ολοκληρώνοντας τα λεγόμενά του, μίλησε και για την κόντρα του με τον Ζιντάν: «Οι Γάλλοι τον έχουν παρεξηγήσει άδικα γα τις δηλώσεις του για τον Ζιντάν, όμως πρέπει να ξέρουν ότι δεν είναι κακός χαρακτήρας, ίσα ίσα που έχει το θάρρος της γνώμης του. Ο Ζερόμ έχει προσωπικότητα και όταν πρέπει να μιλήσει θα μιλήσει. Έχει άποψη και ξέρει να την εκφράζει. Είναι σημαντικό να είσαι δυναμικός χαρακτήρας και να μη φοβάσαι να εκφράσεις τη γνώμη σου και αυτό κάνει»


Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

el clasico! Barcelona-Real!


Απλώς αν σας ζητηθεί να κατεβάσετε κάτι κατεβάστε το.Εγώ το κατέβασα και παίζει μια χαρά.
Ελπίζουμε όλοι να δούμε ένα υπέροχο θέαμα.
Γράψτε με σχόλιο τι πιστεύετε ότι θα έρθει!

Άμεση τιμωρία στον Χολέμπας!

Έχουμε πει πολλές φορές, πως οι παίκτες πρέπει να προσηλώνονται σε αυτό που κάνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να μην κοιτούν τι γίνεται γύρω τους. Ο καλός ο παίκτης είναι αυτός που δεν δίνει σημασία στην εξέδρα και την κάνει να σιωπά με τις πράξεις του εντός των γραμμών!
Σε αυτή την κατηγορία δεν ανήκει ο Χολέμπας, ο οποίος όπως βλέπετε στην φωτογραφία φεύγοντας από τον αγωνιστικό χώρο κάνει χειρονομίες προς τους οπαδούς των γηπεδούχων.
Μια κίνηση που πρέπει να τιμωρηθεί τόσο από την διοργανώτρια αρχή, όσο και από την ίδια την ομάδα του παίκτη, για παραδειγματισμό. Ότι και αν έλεγε η εξέδρα εκείνη τη στιγμή, που για να είμαι και ειλικρινείς δε νομίζω να ασχολήθηκε και κανείς μαζί του, έπρεπε να σωπάσει και να πάει αμέσως στα αποδυτήρια.
Δεν είναι συμπεριφορά αυτή για έναν παίκτη που παίρνει τόσα λεφτά και σε μια ξένη χώρα και από μια τόσο μεγάλη ομάδα! Πρέπει να σέβεται τον κόσμο και να μην απαντάει στις προκλήσεις. Δεν έχω κάτι άλλο να πω καθώς πάντα μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις…

Τζιμπούρ:«Νιώθω καλά στην ΑΕΚ»


Ο Ράφικ Τζιμπούρ ξεκαθάρισε ότι περνάει πολύ καλά στην ΑΕΚ, ενώ για το θέμα του συμβολαίου του τόνισε θέλει να μείνει και ότι δεν υπάρχει βιασύνη για την ανανέωση.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τζιμπούρ στη Le Buteur:

Για το θέμα του συμβολαίου του ανέφερε: «Ο κόσμος πιστεύει πως η επέκταση ενός συμβολαίου είναι υπόθεση λεπτού. Δεν είναι όμως έτσι. Χρειάζεται χρόνος και συζητήσεις. Εγώ είμαι καλά στην ΑΕΚκαι είμαι θετικός να συνεχίσω για τα επόμενα χρόνια. Μιλάω συχνά με τον πρόεδρο, τα πράγματα προοδεύουν και είμαι θετικός στο να μείνω. Δεν υπάρχει βιασύνη».
Όταν του ζητήθηκε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και επειδή αρκετές δηλώσεις του έχουν παρερμηνευτεί, δήλωσε: «Δεν θέλω να ξεκαθαρίσω τα πράγματα. Είναι κάτι που πρέπει να μείνει μυστικό μεταξύ εμένα και της ομάδας και δεν έχω σκοπό να το μοιράσω στον Τύπο. Πρέπει να σταματήσει η παραφιλολογία γύρω από το συμβόλαιό μου»!

Στις επίμονες ερωτήσεις των συμπατριωτών του για το αν πραγματικά θέλει να μείνει στην ΑΕΚ, απάντησε ξεκάθαρα: «Ο Τζιμπούρ νιώθει καλά στην ΑΕΚ. Ξεκίνησα την έκτη μου σεζόν στην Ελλάδα και τώρα έχω το όνειρο να παίξω στο Champions League. Είναι μια διοργάνωση που υπάρχει στην καρδιά μου»!

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τόνισε: «Ήθελα πολύ να παίξω. Το πιο σημαντικό είναι πως κέρδισε η ομάδα. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου για την προσπάθειά τους. Αυτή η νίκη προσφέρει έξτρα αυτοπεποίθηση στην ομάδα, αλλά να ξέρετε πως κάθε νίκη είναι καλή. Απλά τώρα είναι πιο... σπέσιαλ, γιατί αντίπαλος ήταν ο Ολυμπιακός».

Ο άσος της Ένωσης πρόσθεσε: «Κερδίσαμε και τις δύο ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο και αυτό δείχνει ότι η ομάδα μας ξέρει να κάνει τη διαφορά. Όμως, δεν πρέπει να μείνουμε εδώ. Πρέπει να ξεχάσουμε τη νίκη επί του Ολυμπιακού και να μην εφησυχάσουμε».

Τέλος, για τη μάχη του τίτλου «Όσο ο πρωταθλητής δεν είναι γνωστός, πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Θέλουμε καλά αποτελέσματα για να μειώσουμε τη διαφορά από την κορυφή».


Γκερέιρο: «Καλύτερα το ντέρμπι, παρά τον τίτλο»!

Γκερέιρο: «Καλύτερα το ντέρμπι, παρά τον τίτλο»!


Ο Γκερέιρο αναφέρθηκε στη νίκη της ΑΕΚ στο ντέρμπι, τονίζοντας ότι για τους οπαδούς η νίκη στο ντέρμπι είναι πιο σημαντική κι από την κατάκτηση του πρωταθλήματος!.Δηλώσεις σε πολωνικά Μέσα έκανε ο Ρότζερ Γκερέιρο, με αφορμή το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος -πολιτογραφημένος Πολωνός- στάθηκε στην κρισιμότητα του αγώνα και τόνισε πως η νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό έχει μεγαλύτερη αξία και από ένα πρωτάθλημα.
«Για τους οπαδούς μας ο Ολυμπιακός είναι ο μεγάλος εχθρός. Βασικοί αντίπαλοι είναι επίσης ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με μία νίκη επί του Ολυμπιακού. Πιο σημαντικό για τους φανατικούς οπαδούς μας είναι να νικήσουμε σε αυτό το ντέρμπι από το να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Πέρυσι όταν νικήσαμε τον Ολυμπιακό εκτός έδρας οι οπαδοί μας είχαν έρθει στο ξενοδοχείο για να μας ευχαριστήσουν», δήλωσε ο Βραζιλιάνος μέσος, που ακόμη ελπίζει σε επιστροφή στην Εθνική Πολωνίας. «Δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις για να κερδίσω θέση στην ομάδα και να αγωνιστώ με την Πολωνία στο Euro 2012. Πάντως δεν έχω μιλήσει με τον ομοσπονδιακό τεχνικό εδώ και καιρό. Η Πολωνία είναι η δεύτερη πατρίδα μου».

«Η Πολιτεία θέλει Φιλαδέλφεια»


Ο Σταύρος Αδαμίδης δήλωσε πως προχωράει κανονικά το πλάνο για τη Νέα Φιλαδέλφεια, με την Πολιτεία να ζητάει μόνο διευκρινίσεις και όχι αλλαγές
.Ένα ακόμα βήμα για την επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια έγινε σήμερα, με την... οικογένεια της Ένωσης να περνάει την πόρτα του Υφυπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Θάνου Μωραϊτη, προκειμένου να μάθει τις προθέσεις της Πολιτείας, στο ολοκληρωμένο πλάνο που είχε κατατεθεί κατά την προηγούμενη συνάντησή τους. ‘Όλα πήγαν καλά και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα από τις δηλώσεις που έκανε ο Σταύρος Αδαμίδης, κατά την αποχώρησή του από το γραφείο του κ.Μωραϊτη. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, μίλησε για την επιθυμία της Πολιτείας να ανεγερθεί γήπεδο στον χώρο όπου... μεγάλωσε η ομάδα, τονίζοντας παράλληλα ότι δεν ζητήθηκε καμία αλλαγή στο σχέδιο που έχει παρουσιαστεί, παρά μόνο κάποιες διευκρινίσεις, οι οποίες και δόθηκαν.

«Είχαμε καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στην Πολιτεία και αυτό που μας ζητήθηκε σήμερα ήταν κάποιες διευκρινίσεις από το Υπουργείο. Για αυτό ήρθαμε σήμερα εδώ και με το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ, αλλά και της Ερασιτεχνικής. Το σίγουρο είναι πως η Πολιτεία και ο κ. Μωραϊτης, θέλουν την κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και δεν μας ζητήθηκε καμία αλλαγή στο σχέδιο που τους παρουσιάσαμε, παρά μόνο διευκρινίσεις. Θα υπάρξουν και άλλες συναντήσεις στο μέλλον και συζητήσεις, αυτό όμως που είναι σημαντικό τη δεδομένη στιγμή είναι πως η Πολιτεία θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια μας για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια», ήταν τα λόγια του Σταύρου Αδαμίδη, ο οποίος σαφώς και ήταν ικανοποιημένος από τα όσα άκουσε από τα κυβερνητικά στελέχη.
Στην συγκεκριμένη συνάντηση το «παρών», πέραν του προέδρου της Ένωσης, έδωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Γιώργος Κωνσταντινίδης, ο Γενικός Γραμματέας της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Βασίλης Τόγελος, ο αρχιτέκτονας Στέλιος Αγιοστρατίτης, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Βούρος και νομικοί της ΠΑΕ και Ερασιτεχνικής, οι οποίοι ήταν και αυτοί που έδωσαν τις απαραίτητες διευκρινίσεις στα ζητήματα που έθεσε η Πολιτεία, σχετικά με το πλάνο που παρουσιάστηκε από την ΑΕΚ.

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Νοτιάς: Θα βάλουμε λεφτά για το γήπεδο!


Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ με αποκλειστική συνέντευξη στο aek365.gr ανοίγει τα χαρτιά του και μιλάει για όλους και για όλα - Για πρώτη φορά μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ δεσμεύεται πως θα βοηθήσει και οικονομικά για την κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια


Συνέντευξη στον Αλέξανδρο Λυμπέρη

Η παρουσία του Νίκου Νοτιά στην Ελλάδα τη συγκεκριμένη περίοδο, μόνο τυχαία δεν είναι. Ο εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ, βρίσκεται αυτές τις μέρες στη χώρα μας (ήταν και χθες στο ΟΑΚΑ), σε μία εποχή που υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες για την ομάδα και πολλά ανοιχτά ζητήματα. Προπονητικό, γήπεδο, μεταγραφές, ανανεώσεις και πολλά άλλα θέματα που έχουν βαρύνουσα σημασία για το... αύριο της ΑΕΚ. Ο Χιώτης εφοπλιστής λοιπόν, ήρθε στην Ελλάδα για να ενημερωθεί από τον Σταύρο Αδαμίδη για όλα αυτά τα ζητήματα. To τι πρόκειται να ακολουθήσει αποκάλυψε ο ίδιος ο Νοτιάς, στο aek365.gr, στην αποκλειστική συνέντευξη που μας παραχώρησε λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. 
Συναντήσαμε τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΚ, κατά την επίσκεψή του στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, παρουσία των Σταύρου Αδαμίδη, Γιώργου Κωνσταντινίδη και στελεχών της «ΜΕΣΟΓΑΙΑ», όπου πραγματοποιούσε την επίσκεψή του, στο έργο που με προσωπική του πρωτοβουλία, προσέφερε απλόχερα στην ΑΕΚ. Ένα έργο ζωής, πνοής, που αλλάζει επίπεδο την Ένωση. Το πρώτο έργο υποδομής για την ομάδα, μετά τους Θρακομακεδόνες. Ο Νίκος Νοτιάς λοιπόν, εκτός από τη δεδομένη ικανοποίηση για την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του έργου, παρουσιάστηκε περήφανος για τις συνθήκες πλέον που δουλεύει η ομάδα. Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις μας και μέσω του aek365.gr "φωτίζει τον κόσμο της ΑΕΚ για την επόμενη μέρα και κυρίως για το "καυτό" θέμα του γηπέδου

-κ. Νοτιά είναι η πρώτη σας επίσκεψη στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ, από την ημέρα που -ουσιαστικά- ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε στην ομάδα. Πως αισθάνεστε;

«Είμαι περήφανος. Έχουν προχωρήσει πολύ οι εργασίες, βέβαια υπήρξαν και καθυστερήσεις, αλλά εμείς προχωράμε και εύχομαι να τελειώσει και να πάρει μία άλλη μορφή η ομάδα. Να προπονούνται επιτέλους σε έναν σοβαρό χώρο οι παίκτες και η εικόνα της ομάδας να αλλάξει προς το καλύτερο».

-Το έργο όμως δεν τελειώνει εδώ. Υπάρχει και η δεύτερη φάση. Προχωράει κανονικά το πλάνο;

«Αυτή η φάση είναι στο πρόγραμμα. Προχωράει κανονικά και θα γίνει. Όμως είναι κάποιοι άλλοι παράγοντες που μας έχουν σταματήσει προς το παρόν. Πρέπει να γίνει η πολεοδόμηση και κάποια άλλα πράγματα. Τα πράγματα όμως προχωράνε κανονικά και περιμένουμε όλοι να το δούμε στην τελική του μορφή, που πραγματικά θα είναι πολύ όμορφη».

-Όταν παίρνατε την πρωτοβουλία για ένα τέτοιο έργο, είχατε στο μυαλό σας αυτό που βλέπετε τώρα μπροστά σας;

«Ναι, είναι αυτό που είχα ονειρευτεί. Είναι κάτι που αρμόζει στην ΑΕΚ και θα μπορεί να στεγάσει όλη την οικογένεια της ΑΕΚ. Και σίγουρα όταν ολοκληρωθεί θα είναι αντάξιο της ιστορίας της ΑΕΚ»

«Χρηματοδοτώ μόνο γήπεδο στη Νεά Φιλαδέλφεια»
Το... κεφάλαιο προπονητικό όμως κλείνει με την παράδοσή του (έστω και κατά το ήμισυ αρχικά) στην ομάδα. Αμέσως όμως θα ανοίξει ένα άλλο μεγάλο θέμα. Το γηπεδικό. Ο Σταύρος Αδαμίδης θα συναντηθεί την ερχόμενη εβδομάδα με τον Θάνο Μωραϊτη και θα αποσπάσει το «ναι» της Πολιτείας για τον χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας. Το ερώτημα που τίθεται μετά, είναι κατά πόσο υπάρχουν τα κεφάλαια (ο πρόεδρος της ΑΕΚ έχει ξεκαθαρίσει πως πρόκειται για το μόνο εύκολο της υπόθεσης) για να προχωρήσει το θέμα. 
Μετά τον Πέτρο Παππά, ο οποίος έδειξε ενδιαφέρον για το θέμα του γηπέδου και της χρηματοδότησής του και ο Νίκος Νοτιάς, μας αποκάλυψε ότι θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια που κάνει η ΑΕΚ να επιστρέψει... σπίτι της, ξεκαθαρίζοντας πως θα συνεισφέρει και οικονομικά, με μοναδικό όρο, να γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μία σημαντική αποκάλυψη, αν αναλογιστεί κανείς ότι πρώτη φορά μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ δεσμεύεται δημόσια πως θα βοηθήσει και οικονομικά γιατην κατασκευη γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μία ακόμα πρωτοβουλία του  μεγαλομετόχου της ΠΑΕ που δείχνει πως θέλει να βγαίνει μπροστά σε θέματα που... μεγαλώνουν την ΑΕΚ και την κάνουν να αλλάζει επίπεδο.

-Ο πρόεδρος έχει ξεκινήσει μία προσπάθεια ώστε η ΑΕΚ να αποκτήσει το δικό της γήπεδο. Ο κ. Παππάς έχει εκφράσει την επιθυμία του να συμμετάσχει σε αυτό το εγχείρημα. Εσείς από την πλευρά σας;
«Βέβαια. Θέλουμε γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το γήπεδο το θέλουμε και μαζί θα προχωρήσουμε και θα προσπαθήσουμε να επιτευχθεί αυτός ο στόχος. Όπως και ο κ. Παππάς, έτσι και εγώ με τη σειρά μου, θα βοηθήσω με όποιον τρόπο και οικονομικά ασφαλώς, για να μπορέσει η ΑΕΚ να φτιάξει το δικό της γήπεδο»

«Ότι χρειαστεί είμαστε εδώ»

Τι γίνεται όμως με τα θέματα που αφορούν τις ανανεώσεις συμβολαίων (του Σκόκο έκλεισε θετικά), αλλά και των μεταγραφών που έχει ζητήσει ο προπονητής. Και εδώ ο Νίκος Νοτιάς ήταν ξεκάθαρος. Η ομάδα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν, έτσι θα γίνει και τώρα, που έμεινε μόνο ο ίδιος και ο Πέτρος Παππάς. Ο Νίκος Νοτιάς ζήτησε όμως και τη βοήθεια των Ενωσιτών, για να μπορέσουν από κοινού να φτιάξουν την ΑΕΚ και πάλι μεγάλη.

-Η ΑΕΚ πλέον αλλάζει επίπεδο. Έχει το δικό της προπονητικό κέντρο. Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να φτιάξει το δικό της γήπεδο. Πλέον πατάει σε άλλες βάσεις. Πιο γερές. Όμως χρειάζεται και άλλα πράγματα. Μεταγραφές που θα ενισχύσουν την ομάδα, θα την κάνουν ακόμα πιο ανταγωνιστική και θα δώσουν νέο όραμα στον κόσμο. Θα συνεχίσετε να επενδύετε στην ΑΕΚ;

«Το έχω αποδείξει και στο παρελθόν, όπως και ο κ. Παππάς, όπως και οι προηγούμενοι μέτοχοι που χαθήκανε και κρίμα που έφυγαν, έχουμε αποδείξει ότι είμαστε εδώ για την ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα, χρειαζόμαστε και τη βοήθεια του κόσμο. Όλοι μας, πρώτα από όλα, είμαστε ΑΕΚτζήδες. Είμαστε φίλαθλοι. Πονάμε όταν χάνει η ομάδα, πανηγυρίζουμε με τις επιτυχίες της. Η ΑΕΚ είναι μία οικογένεια και έτσι τη βλέπουμε και προχωράμε, για αυτό θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. 
Θα μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα πράγματα, αν ο κόσμος έρχεται στο γήπεδο. Αυτό για μένα δεν είναι επένδυση (σ.σ. έδειξε τον χώρο του προπονητικού), είναι ένα μικρόβιο για μένα, για όλους μας. Μια ζωή ΑΕΚτζήδες θα είμαστε και το έχουμε αποδείξει. Θέλουμε όμως και τον κόσμο δίπλα μας. Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολες εποχές για όλους.
Σίγουρα η ΑΕΚ ανεβαίνει σε όλα τα επίπεδα. Υπάρχει διοίκηση ικανή, υπάρχει προπονητικό, γίνεται προσπάθεια για το γήπεδο. Υπάρχουν οι βάσεις για κάτι καλύτερο στο μέλλον. Και σίγουρα αν θα έρθουν και τα αποτελέσματα, θα είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα. Όμως ξαναλέω, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Είναι πολύ σημαντικό αυτό».

Στη Γενική Συνέλευση θα δώσετε το «παρών»;

«Ακόμα δεν γνωρίζω αν θα είμαι στη Γενική Συνέλευση, αλλά δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Ο κ. Αδαμίδης είναι εδώ και μας εκπροσωπεί όλους μας επάξια. Του έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη»

Αδαμίδης: Ανοιχτοί σε κάθε ενδιαφερόμενο, αλλά...
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΑΕΚ μίλησε για την μέχρι τώρα συνεισφορά του Νίκου Νοτιά, αλλά και του Πέτρου Παππά και στην προσπάθεια που κάνουν μέτοχοι και διοίκηση, να αλλάξουν επίπεδο στην ομάδα

«Η ΑΕΚ δεν είναι επένδυση για αυτούς τους ανθρώπους, γιατί η επένδυση έχει σκοπό το κέρδος. Η ΑΕΚ χρηματοδοτείται από αυτούς τους ανθρώπους από την αγάπη τους για αυτή την ομάδα και το έχουν αποδείξει.. Ότι είναι δυνατόν θα το κάνουμε, αλλά όπως είπε και ο κ. Νοτιάς, χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας. Δεν υπάρχει κανένας άλλος. Οι μέτοχοι είναι ανοιχτοί σε οποιαδήποτε βοήθεια, αλλά δεν υπάρχει κανένας άλλος. Αυτό είναι το πρώτο έργο υποδομής για την ΑΕΚ μετά από 25-30 χρόνια , το προηγούμενο ήταν οι Θρακομακεδόνες και δίνει άλλη πνοή στην ΑΕΚ. Μόλις ολοκληρωθεί, θα είναι το πιο σύγχρονο σε όλη την Ελλάδα».
Οι παραπάνω τοποθετήσεις του Νίκου Νοτιά σίγουρα αλλάζουν κατά πολύ τα δεδομένα. Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ, που θα συνεχίσει να πορεύεται πίσω από τις... κάμερες, σε αντίθεση με άλλους μεγαλομετόχους (βλ. Μαρινάκη, Πατέρα), είναι διατεθειμένος για ακόμα μία φορά να μιλήσει με πράξεις. Άλλωστε οι δημόσιες τοποθετήσεις του και οι δηλώσεις του, είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Όμως το έργο του είναι ένα προπονητικο κέντρο, ένα γήπεδο αργότερα και η καθημερινή στήριξη που μπορεί να προσφέρει στην ομάδα.

Σεβασμός στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ δεν είναι μια ομαδούλα όπως λένε κάποιοι και χτες απέδειξε ότι είναι ΟΜΑΔΑ, κέρδισε και με το παραπάνω τον Ολυμπιακό και πλέον μπένει σε τροχιά τίτλου.Τώρα ολυμπιακάκια κλάψτε.Στα ντέρμπι φαίνονται ποιες είναι ομάδες και ποιες όχι.Επειδή έριξες δύο στον εργοτέλη (και αυτά χάρη στον Γιάχο) νομίζεις ότι είσαι μεγάλη ομάδα.Τους μισούς αγώνες και παραπάνω τους έχεις κερδίσει χάρη στην διατησία.Οπότε ξέρετε όλοι: ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ!

Υ.Σ: Πότε επιτέλους οι διατητές θα μάθουν να παίζουν 50-50 και όχι ότι τους λέει ο Μαρινάκης;...Ο Ολυμπιακός έχει καταντήσει η ξεφτίλα της Ελλάδος και όχι μόνο.

Alextgk

Κύριε Σάντος ρίξτε μια ματιά και εδώ…



Την συγκεκριμένη χρονική περίοδο η Εθνική Ελλάδος Ποδοσφαίρου βρίσκεται σε μια φάση αναδιοργάνωσης. Με την αλλαγή προπονητή και τον ερχομό του Σάντος η ομάδα φαίνεται να μπαίνει σε μια καινούρια εποχή, αφήνοντας πίσω της τον Ρεχάγκελ και της ένδοξες στιγμές που έζησε μαζί του. Ο Σάντος από τις πρώτες του ακόμη μέρες στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος έκανε πράξη το κυριότερο αίτημα των φιλάθλων της Εθνικής, την ανανέωση των προσώπων που αγωνίζονται σε αυτή, με την κλήση παικτών που είτε δεν είχαν ξανακληθεί στην ομάδα, είτε είχαν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής επί Ρεχάγκελ.
Η επιλογή των παικτών είναι σωστή και είναι πολύ καλό ότι ο Σάντος καλεί και ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε μικρότερες ομάδες. Πιστεύω όμως ότι υπάρχουν αρκετοί αξιόλογοι παίκτες της Ένωσης που μπορούν να διεκδικήσουν με αξιώσεις μια θέση στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Δημιουργεί προβληματισμό για μια ομάδα με την ιστορία και το όνομα της ΑΕΚ να έχει τόση μικρή εκπροσώπηση στην Εθνική Ελλάδος. Σίγουρα αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ δεν διαθέτει μια από τις καλύτερες φουρνιές Ελλήνων ποδοσφαιριστών, καθώς από την ομάδα έχουν περάσει στο παρελθόν μερικοί από τους καλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές όλων των εποχών(Σ.Μανώλας,Β.Tσιάρτας,Τ.Νικολούδης,Μ.Παπαϊωαννου,Λ.Νικολάου). Αλλά πραγματικά υπάρχουν κάποιοι παίκτες που αξίζουν να πάρουν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής η να κληθούν στη Εθνική για πρώτη φορά. Ποδοσφαιριστές όπως ο Γρήγορης Μάκος η καριέρα του οποίου βρίσκεται σε ανοδική πορεία και είναι βασικός στην Ένωση, ο Κώστας Μανωλάς ο οποίος αγωνίζεται σε μια θέση που είναι φανερό ότι μετά την αποχώρηση του Κυριάκου η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, ο Σάββας Γκεντσογλου ένας ελπιδοφόρος μέσος με εξαιρετική τεχνική που έχει προσελκύσει τον τελευταίο καιρό μεγάλες ιταλικές ομάδες και αρκετοί ακόμη όπως ο Αραμπατζής, ο Καφές, ο Λαγός, ο Αργυρίου έχουν τις δυνατότητες να προσφέρουν και η Εθνική πρέπει να δεχθεί κάθε είδους βοήθεια από όπου και αν προέρχεται .Τέλος δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Εθνική είναι πάνω από όλους και από όλα και όταν κάποιος φοράει την φανέλα με το εθνόσημο παύει να είναι παίκτης του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού η της ΑΕΚ, παίζει μόνο για την Ελλάδα. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα στην οποία υπάρχουν πιστεύω ποδοσφαιριστές που μπορούν να δώσουν πολλά στην Εθνική και να την βοηθήσουν να γίνει καλύτερη.

DimitraR21

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Μπλάνκο: Απόλαυση (vid)


Τι είπε ο Αργεντινός μετά το γκολ του και τη νίκη της ΑΕΚ.Γυμνός να πλέει σε πελάγη ευτυχίας παρουσιάστηκε ο Ίσμαελ Μπλάνκο μπροστά στις κάμερες προκειμένου
 να μιλήσει για το θρίαμβο επι του Ολυμπιακού: «Αποδείξαμε ότι είμαστε ομάδα. Είναι μεγάλη η χαρά να σκοράρεις σε κάθε ματς, πόσω, μάλλον, σε ένα ντέρμπι. Βλέπετε πως απολαμβάνει ο κόσμος μας αυτή τη νίκη»!
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, ωστόσο, δεν μπορέσαμε να φτάσουμε σε κάποιο γκολ. Σίγουρα, το γεγονός ότι σκοράραμε στο τέλος απέδειξε ότι είμαστε ομάδα και θέλουμε να τα πάμε καλά και στις τρεις διοργανώσεις».
Όσο για τον τραυματισμό του, μεσοβδόμαδα, δήλωσε:«
Οι φυσιοθεραπευτές έκαναν πολύ καλή δουλειά. Δίσταζα λίγο στο ματς, αλλά, τελικά, τα πήγα καλά. Είμαι χαρούμενος που ο προπονητής μου, μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω».

Ντιοπ: Πιστεύω στον τίτλο



Ο Σενεγαλέζος δήλωσε ότι η ΑΕΚ μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και εξήγησε πως η ομάδα μπορεί να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα.Βέβαιος πως η ΑΕΚ έχει τις ικανότητες να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, εμφανίστηκε ο Πάπα Μπούμπα Ντιοπ με δηλώσεις του μετά τον θρίαμβο επί του Ολυμπιακού. Αναλυτικά ο Σενεγαλέζος είπε: «Είναι ματς διαφορετικό από τα άλλα. Είναι ντέρμπι και σε αυτά τα ματς ποτέ δεν μπορείς να είσαι αδιάφορος. Ο κόσμος θέλει τη νίκη. Εγω μπήκα στο 70' και κατάφερα να βοηθήσω. Ο Λεονάρντο με είδε σε καλό σημείο και μου έβγαλε την πάσα. Χάρηκα πολύ που μπήκα και βοήθησα ώστε να νικήσουμε.
Είδα την φωτοβολίδα αλλά βρήκα κενό χώρο και προχώρησα παίρνοντας την σωστή απόφαση. Έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα. Πιστεύω στον τίτλο, άλλωστε δεν μπορεί κανείς να μιλήσει για πρωτάθλημα από τώρα. Εμείς καταφέραμε να νικήσουμε τους δύο πρώτους. Είχαμε προβλήματα τραυματισμών, όμως τα ξεπερνάμε και πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε πολύ καλύτερα».


«Πάθος, δύναμη, ένταση και θέληση»


Ο Νάτσο Σκόκο υποκλίθηκε στα στοιχεία που είχε η ΑΕΚ απόψε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.Επέστρεψε στους αγώνες της ΑΕΚ από την βασική ενδεκάδα μετά από πολύ καιρό και έδειξε ότι με την ποιότητα του που κάνει την διαφορά στο γήπεδο. «Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα. Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε. Το έχω ξαναπεί. Καλύτερα να κερδίζει η ομάδα και όχι να σκοράρω εγώ. Όλα πήγαν καλά μέχρι το τέλος του αγώνα. Σήμερα είχαμε ότι μας έλειπε από τα περασμένα ματς. Πάθος
, δύναμη, ένταση και θέληση. Πιστεύω ότι αν τα έχουμε αυτά τα στοιχεία σε όλα τα ματς, θα τα κερδίσουμε όλα» είπε μετά το τέλος του αγώνα ο Νάτσο Σκόκο και στην συνέχεια δήλωσε «Κρίθηκε από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό για να δείξαμε προσπάθεια σε όλο το ματς.
Από εδώ και πέρα κοιτάμε την Χάιντουκ, αν είμαστε σοβαροί όπως και σήμερα θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και την πρόκριση. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και το ίδιο με τον Ατρόμητο. Δεν αισθάνομαι καμία ενόχληση. Είχα ένα πρόβλημα στον ρυθμό. Μετά από ένα μήνα αποχή σήμερα γύρισα, αλλά σημαντική είναι η νίκη».


Σκόκο: Είμαι εδώ για το πρωτάθλημα


Ο «υδραυλικός» ήταν ο παίκτης που μίλησε στο match programme του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.Μετά τον Θωμά Μαύρο και τον Ντέμη Νικολαΐδη, ήταν η σειρά του Νάτσο Σκόκο να κάνει... πελάτη τον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός, ανανέωσε με την ΑΕΚ και φιλοξενήθηκε στο match programme του αγώνα με τον Ολυμπιακό, μιλώντας για τους στόχους του τη φετινή περίοδο, για τα επόμενα χρόνια, ενώ έκανε ειδική αναφορά στο ταλέντο του Δημήτρη Φροξυλιά. Παράλληλα εξήγησε και τους λόγους που θέλει να αγωνιστεί στην Primera.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Σκόκο

-Έχεις πολύ καλή παράδοση απέναντι στον Ολυμπιακό. Είσαι αισιόδοξος ότι θα σκοράρεις και πάλι εναντίον του;
Ελπίζω να συνεχίσω την καλή παράδοση, ωστόσο πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα μας

-Συνήθως η απόδοσή σου είναι εξαιρετική στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Σε εξιτάρουν τα μεγάλα παιχνίδια;
Τα ντέρμπι είναι πάντα ωραία παιχνίδια. Ωστόσο, όπως δίνω το 100% σε αυτά τα παιχνίδια, το ίδιο κάνω και στα υπόλοιπα

-Πιστεύεις ότι μία ήττα με τον Ολυμπιακό, βγάζει την ΑΕΚ εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος;
Είμαστε δυστυχώς μακριά από την κορυφή και δεν εξαρτάται από εμάς. Θα πρέπει να περιμένουμε να χάσουν βαθμοί αυτοί που είναι στην κορυφή

-Θεωρείς σημαντική την απουσία του Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος πιθανότατα θα αναλάμβανε το μαρκάρισμά σου;
Ο Ολυμπιακός, όπως και η ΑΕΚ, έχει μεγάλους παίκτες. Σε αυτές τις ομάδες παίζει σημασία το σύνολο και αν βρεθεί να απουσιάζει κάποιος παίκτης, τότε θα βρεθεί κάποιος ισάξιος για να τον αντικαταστήσει

-Σε έχουμε δει σε ρόλο σκόρερ και δημιουργού. Προτιμάς να σκοράρεις ή να πασάρεις;
Μου δίνει την ίδια χαρά το να σκοράρω με το να βοηθάω τους συμπαίκτες μου να το κάνουν. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

-Πόσο σημαντική είναι για έναν τεχνίτη ποδοσφαιριστή, όπως εσύ, η μετακόμιση της ομάδας στο νέο προπονητικό κέντρο των Σπάτων;
Είναι πολύ σημαντική. Ήδη φαίνεται η διαφορά, προπονούμαστε πολύ καλά και διευκολύνει τη δουλειά μας

-Ποιες είναι οι διαφορές του Μανόλο Χιμένεθ με τους προκατόχους του, Ντούσαν Μπάγεβιτς και Γιώργο Δώνη;
Όλοι οι προπονητές σου αφήνουν κάτι. Με τον Γιώργο Δώνη έμαθα πολλά. Με τον Μανόλο Χιμένεθ, παρόλο που είναι μικρό χρονικό διάστημα εδώ, εχουμε μάθει πολλά και καθημερινά μαθαίνουμε πολύ σημαντικά πράγματα. Ωστόσο το θέμα είναι να μεταφέρουμε μέσα στο γήπεδο όλα όσα μαθαίνουμε.

-Θα ήθελες να αγωνιστείς στο μέλλον σε ένα ανώτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό και αν ναι, σε ποιο;
Το έχω ξαναπει. Το όνειρό μου είναι να αγωνιστώ στο ισπανικό πρωτάθλημα. Σήμερα όμως ανήκω στην ΑΕΚ και θέλω να τα δίνω όλα για αυτή

-Ποιους από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας έχει κατά τη γνώμη σου τις προοπτικές να κάνει μεγάλη καριέρα;
Νομίζω ότι είναι πολλοί οι ταλαντούχοι παίκτες στην ΑΕΚ. Πιστεύω ότι ο Γκέντσογλου έχει λαμπρό μέλλον μπροστά του. Ο Φροξυλιάς επίσης μόλις προσαρμοστεί στον ρυθμό της πρώτης ομάδας θα ξεδιπλώσει το ταλέντο του

-Το 2008 αγωνίστηκες σε φιλικά με την Εθνική Αργεντινής. Πιστεύεις ότι μέσω της ΑΕΚ μπορείς να κληθείς ξανά;
Δυστυχώς στην Αργεντινή δεν δίνουν μεγάλη σημασία στο ελληνικό πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να μην το παρακολουθεί ο εκάστοτε προπονητής της Εθνικής. Για αυτό θα ήθελα κάποια στιγμή να αγωνιστώ στο ισπανικό πρωτάθλημα για να μου δοθεί η ευκαιρία να φορέσω την φανέλα της Εθνικής μου ομάδας

-Εχεις κατακτήσει πρωτάθλημα στην Αργεντινή. Θεωρείς ότι θα τα καταφέρεις και στην Ελλάδα;
Εννοείται ότι κύριος στόχος μου στην Ελλάδα είναι ένα πρωτάθλημα. Δυστυχώς αυτή τη στιγμή είναι μακριά. Χάσαμε και ένα Κύπελλο πολύ σημαντικό στο παρελθόν

-Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ σου έχουν ιδιαίτερη αδυναμία. Ποια είναι η γνώμη σου για αυτούς;
Τους φιλάθλους θέλω μονάχα να τους ευχαριστήσω, γιατί παρά τις παρεξηγήσεις που υπήρξαν με στήριξαν και με στηρίζουν και μόνο ευγνωμοσύνη νιώθω για αυτούς


Live Streams ΑΕΚ-Ολυμπιακός(19:30)!

Στα παρακάτω links θα δείτε το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό (19.30 ΟΑΚΑ)

Το blog  μας δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που τα links δεν δουλεύουν η κολλάνε 
Τα links θα αρχίσουν να δουλεύουν 5 με 10 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.
Για οποιαδήποτε απορία ρωτήστε το chat του blog μας.

Μάγκες οι «μικροί» της ΑΕΚ

Η ομάδα των Νέων κέρδισε 1-0 τον Ολυμπιακό στην Παλλήνη και κυνηγά πρωτάθλημα - Το γκολ ο Αμπντουραχμάνι στο 79' με πέναλτι,Τεράστια νίκη για την ομάδα Νέων της ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Παλλήνης. Κάθε φορά που η Ένωση υποτάσσει ομάδες όπως τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό είναι ξεχωριστά. Έτσι και σήμερα το μεσημέρι, οι παίκτες του Ντανιέλ Μπατίστα μπορεί να μην απέδωσαν καλά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είχαν όμως το... μέταλλο να πάρουν τη νίκη με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αμπντουραχμάνι στο 79'.



Ένα τραγικό πρώτο ημίχρονο παρακολούθησαν οι περίπου 20 θεατές που βρέθηκαν στην Παλλήνη. Τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Ολυμπιακός δεν κατάφεραν ούτε σε μία περίπτωση 
να δικαιολογήσουν την παρουσίας τους στο γήπεδο, καθώς φαινόταν ότι ο ένας... φοβόταν τον άλλο. Το 4-4-2 που παρέταξε ο Ντανίελ Μπατίστα βοήθησε ώστε να μην απειληθεί καθόλου η Ένωση στα πρώτα 45λεπτά του αγώνα. Κάποιες φάσεις που προσπάθησε να βγάλει ο Ολυμπιακός ήταν εντελώς ακίνδυνες. Από την άλλη ομάδα δεν υπήρχε η σωστή ανάπτυξη από την ΑΕΚ που θα της επέτρεπε να απειλήσει με μεγαλύτερες αξιώσεις την εστία των «ερυθρολεύκων» πέρα από ένα σουτ του Εγγλέζου έξω από την περιοχή στο 27'. Το πρόβλημα της ΑΕΚ λοιπόν ήταν ότι δεν πατούσε αντίπαλη περιοχή με τους δύο φορ Παπαδημητρίου και Αμπντουραχμάνι να αναγκάζονται να βγαίνουν έξω από το χώρο δράσης τους προκειμένου να παίρνουν μπάλα. Και εκεί φυσικά ήταν ακίνδυνοι. Εξαιρετική ήταν η παρουσία των Ρομπς, σαν δεξί μπακ και του Βλάχου σαν κεντρικού αμυντικού από πλευρά της. Δύο παιδιά που έδειξαν εξαιρετικά ατομικά στοιχεία.
Η ΑΕΚ και στην επανάληψη δεν μπήκε καλά στο γήπεδο. Είχε προβλήματα στην ανάπτυξή της και επέτρεπε στον Ολυμπιακό να κλέβει μπάλας και να επιχειρεί σουτ προς την εστία του Μοσχονά. Στο 58' ο Μπατίστα ρίσκαρε. Πέρασε αλλαγή τον Μανωλά, βάζοντας στη θέση του τον Νικόλτση και αλλάζοντας το σύστημα σε 4-3-3 με τον Ιντζόγλου κλασικό αμυντικό χαφ. Σκοπός του είναι να κερδίσει σε όλο το πλάτος το γήπεδο ανοίγοντας το παιχνίδι. Η ΑΕΚ βελτιώθηκε από εκείνο το σημείο αρκετά, όμως και πάλι εμφάνιζε πρόβλημα δημιουργικότητας. Ο Ολυμπιακός μάλιστα έφτασε πρώτος κοντά στο γκολ στο 71' με το σουτ του Διαμαντάκου να χτυπά στο δοκάρι του εξαιρετικού σήμερα Μοσχονά.
Αφού ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ στη συγκεκριμένη φάση η ΑΕΚ... χτύπησε με γκολ στην επόμενη καλή στιγμή του αγώνα. Στο 78' ο Σιώπης έκανε χέρι μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής έδωσε σωστά το πέναλτι, το οποίο έκανε γκολ ο Αμπντουραχμάνι. Το τέρμα αυτό έμελλε να ήταν και το νικητήριο για την ΑΕΚ, σε ένα ματς που δεν έπιασε τρομερή απόδοση, ωστόσο πήρε μία σπουδαία νίκη ενόψει της συνέχειας κρατώντας την ΑΕΚ στην κορυφή.


ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
90+4 Τέλος του αγώνα - Η ΑΕΚ παίρνει το ματς με 1-0
84' Μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-0 η ΑΕΚ με τον Αμπντουραχμάνι να βγαίνει τετ α τετ, έπειτα απο κάθετη πάσα του Κλοναρίδη, και η μπάλα φεύγει λίγο άουτ
79' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ: Ο Αμπντουραχμάνι εκτελεί το πέναλτι και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. 1-0 η ΑΕΚ τον Ολυμπιακό
78' Πέναλτι για την ΑΕΚ με τον Σιώπη να κάνει χέρι στην μεγάλη του περιοχή
75' Κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Κοτσαρίδη
71' Δοκάρι για τον Ολυμπιακό με τον Διαμαντάκο να κάνει το σουτ έξω απο την περιοχή και να καταλήγει στην κάθετι δοκό του Μοσχονά.
61' Νέο σουτ του Σιώπη μπλοκάρει ο Μοσχονάς. Ούτε στο δεύτερο ημίχρονο έχει μπει καλά η ΑΕΚ και δίνει χώρους στον Ολυμπιακό
47' Σουτ του Σιώπη για τον Ολυμπιακό με τον Μοσχονά να διώχνει σε κόρνερ
46' Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου
45+1 Τέλος πρώτου ημιχρόνου
45' Κίτρινη κάρτα στον Ρομπς για μαρκάρισμα
32' Σουτ του Πάνουελ για τον Ολυμπιακό λίγο άουτ απο την εστία του Μοσχονά
30' Κακό παιχνίδι ως τώρα για τις δύο ομάδες, χωρίς αξιόλογες φάσεις και με τον Ολυμπιακό στο πρώτο ημίχρονο να έχει υπέρ του και τον αέρα που είναι πολύ δυνατός στην Παλλήνη και επηρεάζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων
27' Δυνατό σουτ του Εγγλέζου έξω απο την περιοχή η μπάλα έφυγε λίγο έξω απο την εστία του Μέγερι
23' Σουτ φάουλ του Λεάντρο έφυγε λίγο πάνω απο τα δοκάρια του Μοσχονά
12' Χωρίς φάσεις ως τώρα το παιχνίδι. Μόνο ένα σουτ του Αμπντουραχμάνι στο 2' με τον Μέγερι να μπλοκάρει, είχαμε στα πρώτα λεπτά. Παιχνίδι κέντρου και απο τις δύο ομάδες, με αρκετά λάθη
1' Έναρξη του αγώνα, στη σέντρα η ΑΕΚ

Στον πάγκο Σάχα, Ντιόπ, Μπλάνκο - Ενδεκάδα


Στον πάγκο Σάχα, Ντιόπ, Μπλάνκο

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό,Τελικά οι Σάχα, Ντιόπ και Μπλάνκο κρίθηκαν ανέτοιμοι να ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα και έτσι μένουν στον πάγκο. Η ΑΕΚ θα ξεκινήσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με ένα 4-2-3-1 και αρκετές αλλαγές. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γιάννης Αραμπατζής και το κεντρικό δίδυμο στην άμυνα απαρτίζεται από τους Μανωλά και Δέλλα. Δεξί μπακ ο Γιάχιτς και αριστερό ο Καράμπελας. Μάκος και Γκέντσογλου είναι τα αμυντικά χαφ. Δεξί εξτρέμ ο Νέιθαν Μπέρνς και αριστερά ο Νάτσο Σκόκο. Σε ρόλο επιτελικού μέσου ο Λεονάρντο και μοναδικός προωθημένος ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Στα 6 εκατ. ευρώ η ρήτρα!


.Στα 6 εκατ. ευρώ η ρήτρα!
Πόσα θα μπορεί να πληρώσει ελληνική ομάδα για να αποκτήσει τον Σκόκο και πόσα σύλλογος του εξωτερικού

Στα 6 εκατ. ευρώ είναι η ρήτρα που μπήκε στο νέο συμβόλαιο του Νάτσο Σκόκο, ένα ποσό όμως που αφορά ομάδες εντός των συνόρων. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Εξέδρας συμφωνήθηκε μεταξύ ΑΕΚ και παίκτη ότι οποιαδήποτε ελληνική ομάδα θέλει να αποκτήσει τον «υδραυλικό» μπορεί να καταβάλει αυτό το ποσό και να σπάσει το συμβόλαιο του παίκτη από την ΑΕΚ. Μπορεί να ακούγεται υψηλό (στις μέρες μας) το συγκεκριμένο ποσό, ωστόσο παρά το... πανηγυρικό κλίμα, σίγουρα για ελληνική ομάδα θα μπορούσε να είχε μπει μεγαλύτερη ρήτρα. Το ίδιο φυσικά συμβαίνει και με τη ρήτρα που ισχύει για σύλλογο του εξωτερικού και η οποία φέρεται να είναι κοντά στα 3 εκατ. ευρώ.


Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Μανωλας: Έχω προαίσθημα ότι θα σκοράρω


Για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μίλησε ο νεαρός κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ.Το έκανε πέρσι στο παιχνίδι των πλέι οφ, έχει σκοπό να το κάνει και φέτος. Ο Κώστας Μανωλάς, μίλησε για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι έχει προαίσθημα ότι θα σκοράρει και πάλι. Μάλιστα, όπως ο δήλωσε, το έχει πει και στους συμπαίκτες του. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός τ
ης ΑΕΚ, παραχωρώντας συνέντευξη στο «Superleague Preview» της Nova, στάθηκε στην κρισιμότητά της νίκης, ζητώντας παράλληλα και τη βοήθεια του κόσμου, για να επιτευχθεί ο στόχος. «Πέρυσι είχα σκοράρει κόντρα στον Ολυμπιακό και πιστεύω ότι θα σκοράρω και πάλι το Σάββατο και θα βοηθήσω την ομάδα μου να πάρει τους τρεις βαθμούς. Έχω προαίσθημα ότι θα σκοράρω.
Το έχω πει και σε συμπαίκτες μου. Μακάρι να γίνει», είπε αρχικά, για να προσθέσει: «Είναι ένα μεγάλο ματς και θα δώσω τα πάντα, θα δώσω τη ζωή μου, θα δώσω ό, τι έχω σ' αυτό το παιχνίδι και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα βγούμε νικητές».
Εν συνεχεία έκανε σύγκριση για τους παίκτες που διαθέτουν οι δύο ομάδες, λέγοντας: «Έχουμε πολύ καλό σύνολο και καλούς παίκτες όπως ο Δέλλας, ο Ντιόπ, ο Λυμπερόπουλος, ο Σκόκο, ο Γκέντσογλου, ο Μάκος. Γενικά έχουμε καλή ομάδα, θα μπούμε μέσα δυνατά και με τη βοήθεια του κόσμου, ο οποίος θα μας δώσει έξτρα κίνητρο μπορούμε να πάρουμε τη νίκη σ' αυτό το δύσκολο ματς που θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια», ενώ η πρόβλεψή του για το αποτέλεσμα: «Εγώ προσωπικά δε σκέφτομαι τη διαφορά στη βαθμολογία. Παίζουμε ένα ντέρμπι με μια μεγάλη ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός και ευελπιστώ ότι θα είμαστε εμείς οι νικητές. ΑΕΚ είμαστε και πρέπει πάντα να μπαίνουμε στο γήπεδο για τη νίκη. Σίγουρα έχουμε μείνει πολύ πίσω από την κορυφή, είμαστε ήδη 11 βαθμούς, γι' αυτό και ο μοναδικός μας στόχος είναι η νίκη».
Στην συνέχεια ρωτήθηκε για τον κόσμο, λέγοντας: «Αν είχαμε νικήσει στα δύο προηγούμενα ματς με ΠΑΟΚ και Καβάλα σίγουρα θα είχαμε περισσότερο κόσμο στο πλευρό μας, αλλά δεν εμφανιστήκαμε όπως θα έπρεπε και γι' αυτό χάσαμε. Πιστεύω όμως ότι ο κόσμος θα έρθει και θα μας στηρίξει με τον Ολυμπιακό. Ελπίζω να του δώσουμε μια μεγάλη χαρά», ενώ για το αν θα κληθεί από τον προπονητή του, να μαρκάρει προσωπικά τον Μιραλάς, που είναι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης του Ολυμπιακού, είπε: «Σίγουρα ο Μιραλάς είναι πολύ καλός παίκτης. Είναι γρήγορος, έχει βάλει αρκετά γκολ, αλλά εγώ δε μένω σ' αυτό. Έχω μαρκάρει άλλωστε και καλύτερο επιθετικό, όπως ο Λουκάκου και πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθω στις δυσκολίες του μαρκαρίσματος αυτού του πολύ καλού παίκτη».