Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

«Η Πολιτεία θέλει Φιλαδέλφεια»


Ο Σταύρος Αδαμίδης δήλωσε πως προχωράει κανονικά το πλάνο για τη Νέα Φιλαδέλφεια, με την Πολιτεία να ζητάει μόνο διευκρινίσεις και όχι αλλαγές
.Ένα ακόμα βήμα για την επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια έγινε σήμερα, με την... οικογένεια της Ένωσης να περνάει την πόρτα του Υφυπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Θάνου Μωραϊτη, προκειμένου να μάθει τις προθέσεις της Πολιτείας, στο ολοκληρωμένο πλάνο που είχε κατατεθεί κατά την προηγούμενη συνάντησή τους. ‘Όλα πήγαν καλά και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα από τις δηλώσεις που έκανε ο Σταύρος Αδαμίδης, κατά την αποχώρησή του από το γραφείο του κ.Μωραϊτη. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, μίλησε για την επιθυμία της Πολιτείας να ανεγερθεί γήπεδο στον χώρο όπου... μεγάλωσε η ομάδα, τονίζοντας παράλληλα ότι δεν ζητήθηκε καμία αλλαγή στο σχέδιο που έχει παρουσιαστεί, παρά μόνο κάποιες διευκρινίσεις, οι οποίες και δόθηκαν.

«Είχαμε καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στην Πολιτεία και αυτό που μας ζητήθηκε σήμερα ήταν κάποιες διευκρινίσεις από το Υπουργείο. Για αυτό ήρθαμε σήμερα εδώ και με το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ, αλλά και της Ερασιτεχνικής. Το σίγουρο είναι πως η Πολιτεία και ο κ. Μωραϊτης, θέλουν την κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και δεν μας ζητήθηκε καμία αλλαγή στο σχέδιο που τους παρουσιάσαμε, παρά μόνο διευκρινίσεις. Θα υπάρξουν και άλλες συναντήσεις στο μέλλον και συζητήσεις, αυτό όμως που είναι σημαντικό τη δεδομένη στιγμή είναι πως η Πολιτεία θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια μας για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια», ήταν τα λόγια του Σταύρου Αδαμίδη, ο οποίος σαφώς και ήταν ικανοποιημένος από τα όσα άκουσε από τα κυβερνητικά στελέχη.
Στην συγκεκριμένη συνάντηση το «παρών», πέραν του προέδρου της Ένωσης, έδωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Γιώργος Κωνσταντινίδης, ο Γενικός Γραμματέας της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Βασίλης Τόγελος, ο αρχιτέκτονας Στέλιος Αγιοστρατίτης, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Βούρος και νομικοί της ΠΑΕ και Ερασιτεχνικής, οι οποίοι ήταν και αυτοί που έδωσαν τις απαραίτητες διευκρινίσεις στα ζητήματα που έθεσε η Πολιτεία, σχετικά με το πλάνο που παρουσιάστηκε από την ΑΕΚ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου