Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

«Με πίστη στη Τούμπα»

«Με πίστη στη Τούμπα»
Ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε δηλώσεις κατά την αναχώρηση της ΑΕΚ για την Θεσσαλονίκη, τονίζοντας πως το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι δύσκολο, αλλά η Ενωση είναι έτοιμη για όλα και έχει πίστη για τη νίκη.
Ο Ισπανός τεχνικός του «δικεφάλου» μίλησε στο αεροδρόμιο, αφού οι δηλώσεις του στους Θρακομακεδόνες πήραν... αναβολή λόγω της βροχής. Ο Χιμένεθ αναφέρθηκε στον ενθουσιασμό και την πίστη της ομάδας του: «Δύσκολα για μένα είναι όλα τα ματς. Ακόμα περισσότερο αν αντιμετωπίζεις μια ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Εμείς πάντα έχουμε τον ενθουσιασμό και την πίστη ότι μπορούμε να κερδίσουμε  όλα τα παιχνίδια. Και είμαστε πάντα έτοιμοι για όλα»

Για τους τραυματίες: «Η μεγάλη πρόκληση ήταν να επιστρέψουν οι τραυματίες. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως υπάρχει διαφορά από το να ξεπερνάει ένας παίκτης τον τραυματισμό του και από το να είναι 100% έτοιμος. Οι παίκτες που επέστρεψαν δεν πονάνε και είναι υγιείς 100%. Το ποδόσφαιρο όμως είναι ένα άθλημα με πολλές επαφές και υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να υπάρξει νέος τραυματισμός. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να περιμένουμε να φτάσουμε στην φυσική κατάσταση που θέλουμε, ώστε να είναι 100% έτοιμοι».

 Για τον Ίσμαελ Μπλάνκο και την παράδοση που έχει να σκοράρει στην Τούμπα: «Κοιτάμε πάντα το παρελθόν για να γινόμαστε καλύτεροι στο μέλλον. Το σημαντικό είναι να δουλεύεις σκληρά και καθημερινά. Μετράει πάντα η παράδοση. Αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης ο Μπλάνκο ασχέτως της παράδοσης που έχει να σκοράρει στην Τούμπα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου