Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Φτιαγμένος ο Σκόκο

Φτιαγμένος ο Σκόκο
Ο «υδραυλικός» τόνιζε ότι επιστρέφει με όρεξη και περιμένει... πως και πως, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό



Τα μεγάλα παιχνίδια είναι για τους μεγάλους παίκτες. Και ο Νάτσο Σκόκο το γνωρίζει πολύ καλά αυτό. Το έχουν εμπεδώσει ακόμα καλύτερα και οι αντίπαλοί του. Δυστυχώς ο τραυματισμός του, στο ματς του Βελγίου με την Άντερλεχτ, ήταν αρκετά σοβαρός και έχασε δύο μεγάλα παιχνίδια. Αυτά με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, έχοντας αφήσει το στίγμα του, μόνο το ματς του «Κλ. Βικελίδης» με τον Άρη. Η επιστροφή του πλέον στην ενεργό δράση, είναι θέμα χρόνου. Στο παιχνίδι με την Καβάλα αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών», αφού ούτε σήμερα ένιωσε την παραμικρή ενόχληση στην προπόνηση. Μάλιστα, μετά το τέλος της, δεν ήταν λίγοι οι συμπαίκτες του που τον ρωτούσαν για το πώς αισθάνεται και αν θα αγωνιστεί κανονικά στο παιχνίδι της Κυριακής.
Ο ίδιος ξεκαθάριζε ότι αισθάνεται απόλυτα έτοιμος και αν τον ρωτήσει ο προπονητής για το πώς νιώθει, θα του πει ότι μπορεί να παίξει. Μάλιστα, δεν έκρυβε και την ανυπομονησία του να φορέσει και πάλι την φανέλα της ΑΕΚ και να μπει στο γήπεδο: «Έχω πολύ όρεξη να παίξω ποδόσφαιρο και θέλω πολύ να αγωνιστώ την Κυριακή», έλεγε χαρακτηριστικά και μόνο ένας λόγος τον διατηρούσε επιφυλακτικό. Κάποιο απρόοπτο με τον τραυματισμό του, κάτι που συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες, καθώς το ιατρικό τιμ έχει δώσει το «OK». Ωστόσο, δεν μπορούσε να μην εκμυστηρευτεί κάτι στους συμπαίκτες του. Μπορεί να θέλει πολύ να επιστρέψει στην... δράση και σίγουρα το πρώτο παιχνίδι που έχει μπροστά του, να είναι με την Καβάλα, αλλά το μυαλό του βρίσκεται στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Δεν ξεχνάει τις ωραίες στιγμές που περνάει σε αυτά τα παιχνίδια και έχοντας ήδη χάσει δύο κολλητά ντέρμπι, με ΠΑΟ και ΠΑΟΚ, περιμένει το επόμενο, που είναι απέναντι σε μία ομάδα, που με την όρεξη που έχει για ποδόσφαιρο, την... πετυχαίνει την κατάλληλη στιγμή μπροστά του. Δεν είναι λίγες οι φορές άλλωστε που έχει κάνει μεγάλα παιχνίδια απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο και θέλει να συνεχίσει αυτό το σερί και φέτος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου