Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Έκπληξη με Ιντζόγλου


Έκπληξη με Ιντζόγλου

Ο Ισπανός παίρνει μαζί του στην Καβάλα για πρώτη φορά φέτος τον 23χρονο μέσο - Μέσα στην αποστολή οι Σκόκο, Γιάχιτς - Εκτός ο Νταντόμο!


Μία έκπληξη επιφύλαξε η αποστολή που ανακοίνωσε μετά το τέλος της προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός στην 19άδα συμπεριέλαβε για πρώτη φορά φέτος τον Λευτέρη Ιντζόγλου! Μέχρι και πρόσφατα ο 23χρονος αμυντικός χαφ (που είχε εκπλήξει στην προετοιμασία με το ώριμο παιχνίδι του και τις σωστές μεταβιβάσεις του) αγωνιζόταν με τη δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ. Τώρα ο Χιμένεθ του δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψει εν πρώτης με την ομάδα και το επόμενo βήμα φυσικά για τον ίδιο τον παίκτη είναι να βρεθεί στη 18άδα και να πάρει χρόνο συμμετοχής. Έκπληξη αποτελεί και ο αποκλεισμός του Νταντόμο! Ο Ουρουγουανός δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ωστόσο ο Χιμένεθ αν και τον είχε με τους βασικούς στο οικογενειακό δίτερμα την περισσότερη ώρα, εν τέλει αποφάσισε να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή. Τούτο σημαίνει ότι η θέση του αριστερού μπακ θα καλυφθεί από τον Λαγό σε ένα ακόμη παιχνίδι. Στα σημαντικά της αποστολής φυσικά η επιστροφή του Νάτσο Σκόκο μετά από ένα μήνα απουσίας, όπως και του Γιάχιτς.
Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ που θα ταξιδέψει σε λίγη ώρα για την Καβάλα: Σάχα, Αραμπατζής, Καφές, Πατσατζόγλου, Νασούτι, Γκερέιρο, Γιάχιτς, Λεονάρντο, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Μπλάνκο, Λαγός, Έντερ, Μπερνς, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Γκέντσογλου, Ιντζόγλου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου