Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας η Αποστολάκη!

Η χήρα του εκλιπόντος δημάρχου μιλά: "Η αγάπη μου για τον σύζυγό μου"
Η Ευτυχία Αποστολάκη εκλέχθηκε Δήμαρχος στην νέα περιοχή Φιλαδέλφεια – Χαλκηδόνα και λίγη ώρα πριν έκανε δηλώσεις για την εκλογή της

Η Ευτυχία Αποστολάκη είναι οριστικά πλέον η νέα Δήμαρχος της περιοχής Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας. Ο συνδυασμός «Νέα Προοπτική» αυτήν την στιγμή συγκεντρώνει το 62,50%, ενώ ο συνδυασμός του κ.Τομπούλογλου έχει 37,50%, κάτι που δεν μπορεί να ανατραπεί απο εδώ και πέρα. Να θυμίσουμε ότι η Ευτυχία Αποστολάκη ηγήθηκε του συνδυασμού μετά τον ξαφνικό θάνατο του συζύγου της μία μέρα μετά την πρώτη εκλογική μάχη της περασμένης Κυριακής.Ο συνδυασμός είχε ταχθεί υπέρ της ανέγερσης του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στον ιστορικό χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας.
Λίγο μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης η κυρία Αποστολάκη δήλωσε στους ψηφοφόρους της στο εκλογικό της κέντρο στην Νέα Φιλαδέλφεια "Δεν νίκησα εγώ, νίκησε ο Γιώργος. Θα εφαρμόσουμε το πρόγραμμα που είχε ο ίδιος και θα συνεχίσουμε το έργο του. Η εκλογή μου τιμά το πρόγραμμα και το πρόσωπο του Γιώργου Αποστολάκη" είπε μεταξύ άλλων με δάκρυα στα μάτια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου