Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Προτάθηκε ο Κάστρο

Προτάθηκε ο Κάστρο
Στα χέρια του Γκρέταρσον το όνομα του 22χρονου Πορτογάλου μέσου

Μεταξύ άλλων, ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει έναν παίκτη στο χώρο του κέντρο με οργανωτικές αρετές. Η ΑΕΚ έχει ρωτήσει σχετικά αντζέντηδες και αυτοί με τη σειρά τους, ήδη έχουν αρχίσει να προτείνουν παίκτες. Στα χέρια λοιπόν του Άρναρ Γκρέταρσον βρίσκεται το όνομα του Αντρέ Κάστρο της Πόρτο, ο οποίος προτάθηκε στην Ενωση για να παραχωρηθεί δανεικός τουλάχιστον για έναν χρόνο. Ο 22χρονος μέσος ανήκει στην ομάδα της Πόρτο από το καλοκαίρι του 2007, αλλά δεν υπολογίζεται ουσιαστικά, καθώς μετράει μόλις τρεις συμμετοχές φέτος. Την περσινή σεζόν ο Κάστρο φορούσε τη φανέλα της Ολανένσε, στην οποία είχε παραχωρηθεί δανεικός και είχε καταφέρει να κάνει τη διαφορά στον συγκεκριμένο σύλλογο, έχοντας 29 συμμετοχές και σημειώνοντας 6 γκολ.
Η σούπερ χρονιά που είχε στην Ολανένσε υποχρέωσε ουσιαστικά την Πόρτο να τον διατηρήσει στο ρόστερ της με τη διάθεση να του δώσει ευκαιρίες, ωστόσο αυτό αποδείχτηκε πολύ δύσκολο να γίνει, αφού στην ίδια θέση αγωνίζεται ο Φερνάντο Μπελούτσι στους Δράκους.
Μάλιστα η εφημερίδα «Εξέδρα» που τονίζει το θέμα, αναφέρει ότι ο παίκτης προτάθηκε στον Αρναρ Γκρέταρσον, ο οποίος με τη σειρά του χρησιμοποίησε πολύ καλά λόγια στον ατζέντη του για την αγωνιστική αξία του Κάστρο και φέρεται να τόνισε ότι τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά ταιριάζουν με τις αναζητήσεις της ΑΕΚ για τη συγκεκριμένη θέση (του κεντρικού - δημιουργικού χαφ). Ο Ισλανδός τεχνικός διευθυντής της Ενωσης ενημέρωσε τον μάνατζερ ότι θα τσεκάρουν τον παίκτη μαζί με τον αρχισκάουτ του συλλόγου Τόνι Σαβέβσκι μέσω του συστήματος Scout 7 που διαθέτουν στην ΑΕΚ, έτσι ώστε να έχουν μία πιο ολοκληρωμένη άποψη πριν αναφέρουν το όνομα του ποδοσφαιριστή της Πόρτο στον Μανόλο Χιμένεθ, όταν τους ζητήσει να του παρουσιάσουν τις λύσεις που έχουν για τη θέση του κεντρικού μέσου που θεωρεί ότι χρειάζεται η ομάδα του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου