Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Το πρώτο μεγάλο βήμα

Το πρώτο μεγάλο βήμα
Σήμερα το μεσημέρι κρίσιμη συνάντηση για το έργο του γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια στην Εκάλη – Δημιουργείται ομάδα εργασίας, συστήνεται εταιρία για το έργο

Τα «μηνύματα» που έχει λάβει η ΑΕΚ από το Υπουργείο Περιβάλλοντος είναι θετικά για την στήριξη της Πολιτείας αναφορικά με το έργο της κατασκευής γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια (αναφορικά με νομοθετικά ζητήματα). Η «κιτρινόμαυρη οικογένεια» όμως προχωρά παράλληλα και άλλα πράγματα για να είναι έτοιμη, ώστε όταν χρειαστεί να κερδίσει χρόνο και να… τρέξει περισσότερο την υπόθεση. ΠΑΕ ΑΕΚ, Ερασιτεχνική, νομική εταιρία και κάποιοι σύμβουλοι για το έργο θα συναντηθούν σήμερα στο γραφείο του αρχιτέκτονα Στέλιου Αγιοστρατίτη στην Εκάλη για αν συζητήσουν τις επόμενες κινήσεις τους και να αναλύσουν τα δεδομένα.
Συγκεκριμένα, σήμερα αναμένεται να δημιουργηθεί μία ομάδα εργασίας που θα τρέξει το θέμα, ενώ θα συσταθεί και εταιρία που θα έχει τον ρόλο να εκπροσωπεί πια επίσημα την «οικογένεια» της ΑΕΚ σε επίσημες και ανεπίσημες επαφές και θα υπογράφει πια τα επίσημα έγγραφα που θα αφορούν το έργο του γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια.
Παράλληλα, θα συζητηθούν τα «μηνύματα» από την Πολιτεία μετά την τελευταία συνάντηση με τον Υπουργό Θάνο Μωραΐτη, ενώ υπάρχει ικανοποίηση για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στην νέα περιοχή Φιλαδέλφεια – Χαλκηδόνα μια και η νικήτρια παράταξη έχει δεσμευτεί προφορικά και γραπτώς για την στήριξη στο όνειρο της ΑΕΚ για επιστροφή στα πάτρια εδάφη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου