Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Ας ανοίξουν κάποιοι τα μάτια τους...

Ας ανοίξουν κάποιοι τα μάτια τους...
Στην  ήττα από τον ΠΑΟΚ αναφέρεται στο blog του στο gazzetta, ο Ράφικ Τζιμπούρ που καυτηριάζει και τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα. Αναφέρεται και στον τραυματισμό του στον ώμο αλλά και στο ματς με την Καβάλα.

"Γειά σας φίλοι μου,

το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αποτελεί παρελθόν αλλά επιτρέψτε μου να αναφερθώ σε αυτό γιατί έγιναν πολλά στην Θεσσαλονίκη. Θα ξεκινήσω με το αγωνιστικό μέρος. Δεν κάναμε καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο ενώ στο δεύτερο βελτιωθήκαμε. Στην επανάληψη μπήκαμε με όρεξη και δύναμη και δείξαμε ότι θα πετυχαίναμε κάτι.

Όλος ο κόσμος ξέρει ότι είναι δύσκολο να επιβάλλεις τον ρυθμό σου στην έδρα του ΠΑΟΚ. Το λέω αυτό όχι ως ελαφρυντικό αλλά ως μια πραγματικότητα. Όταν κέρδισα το πέναλτι και το κάναμε γκολ, είχα την αίσθηση ότι θα κερδίζαμε. Ένιωθα ότι η ψυχολογία ήταν με το μέρος μας. Δυστυχώς, στο τέλος, χάσαμε και πικράναμε τον κόσμο μας. Ο στόχος μας ήταν να κερδίσουμε όμως και η ισοπαλία εκεί δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα.

Δεχτήκαμε δύο γκολ στα τέλη των ημιχρόνων και χάσαμε, ειδικά το δεύτερο ήταν καθοριστικό και επειδή εκτιμώ την ομορφιά των γκολ, οφείλω να υπογραμμίσω ότι ήταν φανταστικό τέρμα. Ακόμα και με το 2-1 στις καθυστερήσεις, μπορούσαμε να φύγουμε αήττητοι αν έμπαινε το φάουλ του Λεονάρντο.

Συνέβησαν πολλά σε αυτό το ματς. Έγιναν πολλά αρνητικά πράγματα στην Τούμπα. Εγώ ο ίδιος έγραφα πριν από μια εβδομάδα ότι μου αρέσει να παίζω σε αυτό το γήπεδο, δεν μπορώ όμως να ανεχτώ όσα έγιναν. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, απλά να ανοίξουν κάποια τα μάτια τους και να δουν τι γίνεται στα γήπεδα.

Μας πείραξε αυτή η ήττα για καθαρά βαθμολογικούς λόγους αφού μας αφήνει πίσω. Από την προσπάθειά μας δεν είμαστε δυσαρεστημένοι. Σε κάθε αγώνα, πέρα από τους βαθμούς, οφείλεις να μάχεσαι και εμείς νομίζω ότι το κάναμε. Δυστυχώς δεν πιάσαμε καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι καλός σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο για να κερδίζεις.

Από τη Θεσσαλονίκη επέστρεψα με τραυματισμό στον ώμο. Δεν σκέφτομαι να κάνω επέμβαση. Αντιμετωπίζω το πρόβλημα με θεραπεία και ήδη αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Ο στόχος είναι να δώσω το παρών στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Είναι νωρίς ακόμα για προβλέψεις αφού τα πάντα εξαρτώνται από την πορεία της αποθεραπείας, όμως αισιοδοξώ ότι θα είμαι καλά για να παίξω σε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι.

Πολλοί με έχουν ρωτήσει για την προβολή που έκανα στην Τούμπα στη φάση με τον Γκαρσία. Να ξεκαθαρίσω ένα πράγμα γιατί με ενοχλεί να ακούω ότι υπήρξε σκοπιμότητα. Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω χτυπήσει κάποιον συνάδελφο με πρόθεση. Ποτέ δεν θα έβλαπτα κανέναν. Αυτό είναι κάτι που θέλω να το ξεκαθαρίσω. Παθιάζομαι και μέσα στο παιχνίδι παίζω πάντα με δύναμη. Στη συγκεκριμένη φάση μπήκα δυνατά αλλά σε καμία περίπτωση με πρόθεση να βλάψω τον αντίπαλο.

Τέλος, δε νομίζω ότι χρειάζεται να επισημάνω την αναγκαιότητα της νίκης με την Καβάλα. Θα είναι δύσκολο ματς γιατί πρόκειται για μια καλή ομάδα με σπουδαίες μονάδες. Έχω αρκετούς φίλους εκεί. Ειδικά με τον Τζαμάλ Αμπντούν τα λέμε συχνά. Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε.

Πολλούς χαιρετισμούς σε όλους,
Ράφικ"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου