Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Όλα ανοιχτά για Σκόκο



Ραντεβού μέσα στην εβδομάδα προαναγγέλλουν από την ΠΑΕ


Το ραντεβού μεταξύ της ΠΑΕ ΑΕΚ και των εκπροσώπων του Νάτσο Σκόκο, δεν έχει οριστεί ακόμη! Τουλάχιστον τούτο τονίζουν από τη διοίκηση, συμπληρώνοντας ότι η συνάντηση θα έχει γίνει μέχρι το ματς με την Καβάλα. Η αλήθεια είναι ότι και το συγκεκριμένο ραντεβού έχει περάσει απο... 40 κύματα, καθώς απο την επομένη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό... ταξιδεύει απο μέρα σε μέρα. Το ερώτημα ωστόσο που βγαίνει από τον κόσμο της ΑΕΚ είναι αν το επικείμενο ραντεβού μεταξύ ΑΕΚ και πλευράς Σκόκο θα είναι και το τελικό - εξάλλου έναν χρόνο αιωρείται η συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ πριν από 2,5 μήνες ξεκίνησαν οι ουσιαστικές διαπραγματεύσεις. Κανείς όμως δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά. Και από τις δύο πλευρές αναφέρεται ότι θα τεθούν επί τάπητος κάποια πράγματα και έπειτα ίσως ανανεώσουν το ραντεβού τους. Το γεγονός ότι από την ΠΑΕ δεν δείχνουν να... πιέζονται χρονικά μπορεί ενδεχομένως να αφήνει μία αισιοδοξία ότι εντέλει θα κλείσουν θετικά την υπόθεση.
Μία υπόθεση όπου τόσο ο ίδιος ο Σκόκο όσο και η ΑΕΚ (από τον προπονητή της μέχρι και τον πρόεδρο της) έχουν τονίσει δημόσια ότι επιθυμούν να έχει αίσιο τέλος - μιλώντας φυσικά για ανανέωση του Αργεντινού.
Όσον αφορά τώρα το θέμα που πρόεκυψε από τις δηλώσεις του β' αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Κομινάκη, ο οποίος για πρώτη φορά επίσημα αποκάλυψε το ενδιαφέρον των «ερυθρολευκών» για τον Σκόκο με την προϋπόθεση να μείνει ελεύθερος, από την ΑΕΚ δεν έδειξαν να... συγκινούνται. Ενημερώθηκαν φυσικά για τα όσα είπε, δεν θέλησαν όμως να κάνουν κανένα σχόλιο.
Το θέμα φυσικά δεν είναι να σχολιάσουν τις δηλώσεις Κομινάκη. Το θέμα είναι να απαντήσουν με έργα και πράξεις στον Ολυμπιακό. Πώς θα το κάνουν αυτό; Μα φυσικά καταφέρνοντας να κρατήσουν τον ποιοτικότερο παίκτη που διαθέτει η ΑΕΚ στο ρόστερ της και τον οποίο ορέγονται (από πέρυσι) οι δύο βασικοί αντίπαλοι της Ένωσης στο πρωτάθλημα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου