Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

«Παρών» και ο Σκόκο

«Παρών» και ο Σκόκο
Ο Αργεντινός προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και τίθεται στη διάθεση του Χιμένεθ για το ματς με την Καβάλα- Ντιόπ και Τζιμπούρ τα μοναδικά προβλήματα



Η σημερινή πρώτη -κανονική- προπόνηση της ΑΕΚ στα γήπεδα των Σπάτων ολοκληρώθηκε και εκτός από αυτό το γεγονός, που ούτως ή άλλως αποτελεί ευχάριστη είδηση, προστέθηκε ένα ακόμα. Ο Νάτσο Σκόκο προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς, μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και τέθηκε στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για το ματς με την Καβάλα, την προσεχή Κυριακή. Ο Αργεντινός ολοκλήρωσε το πρόγραμμα χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση (αν και ήταν χαλαρό το σημερινό πρόγραμμα) και πλέον έχει μπροστά του ολόκληρη την εβδομάδα να κερδίσει το χαμένο έδαφος και να βρίσκεται στην βασική ενδεκάδα του επόμενου αγώνα της Ένωσης. Με την επιστροφή του «υδραυλικού» οι τραυματίες πλέον περιορίστηκαν στους δυο, καθώς όλοι οι υπόλοιποι είναι απολύτως έτοιμοι και γυμνάστηκαν και σήμερα κανονικά.
Ντιόπ και Τζιμπούρ, είναι τα μοναδικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ και έχει να κάνει με τραυματισμούς (υπάρχουν και οι τιμωρίες), με τους δύο ποδοσφαιριστές να μην υπολογίζονται για το ματς με την Καβάλα. Ο Σενεγαλέζος ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, υπό τις οδηγίες του Πανταζή και γίνεται αγώνας δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Αλγερινός βρίσκεται στο Λουξεμβούργο με την Εθνική ομάδα της χώρας του, για να πάρει και μία δεύτερη ιατρική γνώμη στο πρόβλημα με τον ώμο του. Η επιστροφή του στην Ελλάδα έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη. Στους σημερινούς απόντες προστίθενται και οι Καφές, Μάκος, που έχουν ενσωματωθεί με την Εθνική Ανδρών, αλλά και οι Γκέντσογλου, Μανωλάς, που είναι με την Νέων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου