Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Νέος «πονοκέφαλος» με Μπλάνκο


Ο Αργεντινός υπέστη διάταση και θα υποβληθεί σε εξετάσεις.
Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μετά την επιβεβαίωση πως Καφές, Σάχα και Πατσατζόγλου (που δύσκολα θα υπολογιζό

ταν έτσι και αλλιώς) θα απουσιάσουν από το ντέρμπι του Σαββάτου, ένας ακόμα ποδοσφαιριστής της Ένωσης προστέθηκε στους «πονοκεφάλους του Μανόλο Χιμένεθ. Ο λόγος για τον Ίσμαελ Μπλάνκο, ο οποίος στη σημερινή προπόνηση της ομάδας, υπέστη διάταση αριστερού οπίσθιου μηριαίου και θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Σίγουρα αυτή η εξέλιξη τον καθιστά αμφίβολο για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ένα πρόβλημα που γίνεται ακόμα μεγαλύτερο, αν αναλογιστεί κανείς ότι από το συγκεκριμένο παιχνίδι θα απουσιάσει -όπως όλα δείχνουν- και ο Ράφικ Τζιμπούρ).
Ο Αλγερινός και σήμερα ακολούθησε πρόγραμμα φυσιοθεραπειών (όπως και οι υπόλοιποι τραυματίες) και συνεχίζει τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει για να δώσει το «παρών» στο μεγάλο ματς του Σαββάτου. Πάντως και αν από ιατρικής απόψεως είναι απολύτως καλά, δύσκολα θα μπορέσει να βγάλει ολόκληρο το 90λεπτο. Πρόβλημα ωστόσο αντιμετωπίζουν και δύο νεαροί παίκτες της ΑΕΚ, που αγωνίστηκαν με την U-20, στο αντίστοιχο παιχνίδι με την Καβάλα, το περασμένο Σάββατο. Σταμάτης Καλαμιώτης και Δημήτρης Φροξυλιάς υπέστησαν κάκωση αριστερών προσαγωγών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου