Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Παρακολουθεί Ενεράμο η ΑΕΚ!

Παρακολουθεί Ενεράμο η ΑΕΚ!
Τον 25χρονο Νιγηριανό σέντερ φορ βλέπουν στην Ενωση και έχουν πολύ καλή άποψη για την αποτελεσματικότητα του – Τι λέει ο μάνατζερ του για τις επαφές με τον Αρναρ Γκρέταρσον (VIDEOS)


Η ΑΕΚ εξετάζει λίστες με πoδοσφαιστές από όλο τον πλανήτη ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και μέσα σε αυτές βρήκε και ένα… λαβράκι. Ο λόγος για τον Μίκαελ Ενεράμο, τον 25χρονο σέντερ φορ από την Νιγηρία. Ο διεθνής επιθετικός στο τέλος του 2010 μένει ελεύθερος από την Εσπεράνς στην Τυνησία και μάλιστα προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν και για αυτό είναι υποψήφιος για το βραβείο του καλύτερου Αφρικανού παίκτη για το 2010. Αλλωστε σε 15 ματς του Τσάμπιονς Λιγκ Αφρικής σκόραρε 7 γκολ με την ομάδα του να χάνει στους διπλούς τελικούς από την Μαζέμπε. Πολλές ευρωπαϊκές ομάδες ενδιαφέρονται για τον παίκτη. Ειδικά από το Βέλγιο μια και η Σταντάρ Λιέγης και η Αντερλεχτ θέλουν τον παίκτη, ενώ έχουν δείξει ενδιαφέρον και γερμανικές και γαλλικές ομάδες.
«Είχα μιλήσει πριν από λίγες ημέρες με τον κ. Γκρέταρσον. Μου είπε πως η ΑΕΚ παρακολουθεί τον Ενεράμο και ενδιαφέρεται για την απόκτησή του. Βέβαια, ακόμα δεν μου κατέθεσε κάποια πρόταση. Πρόθεσή μας είναι ο παίκτης να παίξει στην Ευρώπη. Πριν από δέκα ημέρες απορρίψαμε πρόταση αφρικανικής ομάδας για μισό εκατ. ετησίως, τόσο επειδή ήταν χαμηλή όσο και γιατί θέλει να παίξει σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα» τόνισε ο Τούρκος ατζέντης του Νιγηριανού σέντερ φορ, Τεκίν Μπιριντσί, αλλά το κασέ του φαίνεται να είναι αρκετά υψηλό για την ΑΕΚ τονίζοντας «Ζητάμε 1 εκατ. ευρώ και δεν συζητάμε για λιγότερα χρήματα». Ο Ενεράμο φέτος έχει 5 γκολ σε 6 ματς, ενώ πέρυσι είχε 13 σε 26 παιχνίδια και πρόπερσι 18 σε 26 παιχνίδια. Με την εθνική Νιγηρίας έχει 3 γκολ σε 9 ματς.







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου