Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Η Μπαρτσα, η βόμβα και ο γάμος του Μανωλά…


Απολαυστικές ατάκες και σπαρταριστοί διάλογοι από την σημερινή χριστουγεννιάτικη φωτογράφηση της ΑΕΚ



Σήμερα μετά το τέλος της προπόνησης της ΑΕΚ στα Σπάτα, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας επέστρεψαν στο ξενοδοχείο «Holiday Inn» και ετοιμάστηκαν για την επίσημη φωτογράφηση της ομάδας ενόψει των Χριστουγέννων. Εκεί ήταν όλοι οι ποδοσφαιριστές της Ενωσης εκτός των Καλαμιώτη, Φροξυλιά, Νικόλτση και Μοσχονά που έλειπαν με την δεύτερη ομάδα που ταξίδευε για την Καβάλα, λόγω του αυριανού αγώνα. Το κλίμα ήταν πολύ καλό, οι ατάκες… απολαυστικές και οι διάλογοι σπαρταριστοί ανάμεσα στους παίκτες της Ενωσης που πέρασαν καλά ξεχνώντας για λίγο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους.
Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ φόρεσαν τα κουστούμια τους (με γραβάτες) και ο Χρήστος Πατσατζόγλου ζήτησε να φωτογραφηθεί με τον Κώστα Μανωλά λέγοντας «Θέλω μία φωτογραφία μαζί σου, γιατί μία μέρα θα παίζεις στην Μπαρτσελόνα και θέλω να δείχνω την φωτογραφία στους φίλους μου…». Εκεί έπεσε το «πρώτο γέλιο» και για το «δεύτερο» φρόντισε ο Τραϊανός Δέλλας… Η φωτογράφηση περιελάμβανε κουτιά με δώρα και μπάλες που κρατούσαν οι παίκτες. Ο Ράφικ Τζιμπούρ κρατούσε ένα χρυσό πακέτο και ο «Τράϊ» περνώντας μπροστά του τον ρώτησε «Βόμβα έχεις μέσα Ράφικ;» με όλους τους παρευρισκόμενους και τον Γαλλοαλγερινό να πέφτουν… κάτω από τα γέλια.
Ο Κώστας Μανωλάς από την πλευρά του με το κουστούμι έμοιαζε με… γαμπρό (όπως και οι περισσότεροι). Του ζητήθηκε από Πατσατζόγλου και Δέλλα να κουμπώσει το κουστούμι του και εκείνος απάντησε «Που να ξέρω ρε παιδιά; Δεν έχω παντρευτεί, όπως εσείς…». Στην συνέχεια ο Λεονάρντο πήρε την φωτογραφική μηχανή και άρχισε να αποθανατίζει τους συμπαίκτες του και αυτοί πόζαραν σαν κανονικά μοντέλα!
Το φόντο της φωτογράφησης ήταν λευκό ελέω Χριστουγέννων με χιόνια και ο Μανόλο Χιμένεθ με το χαμόγελο στα χείλη πόζαρε στον φακό, ενώ καμάρωνε το εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα του με αστεία, πειράγματα και όμορφες ατάκες που του τις μετέφραζε συνεργάτης του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου