Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Η πιο μεγάλη ώρα!

Η πιο μεγάλη ώρα!
Το μεσημέρι το ραντεβού του Σταύρου Αδαμίδη με τους μάνατζερ του Νάτσο Σκόκο για την ανανέωση του συμβολαίου του «υδραυλικού»
Οι μάνατζερ του Νάτσο Σκόκο είναι πλέον στην Ελλάδα και σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα το μεσημέρι θα γίνει το κρίσιμο ραντεβού με τον Σταύρο Αδαμίδη. Εκεί θα συζητηθεί αναλυτικά η πρόταση της ΑΕΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του Αργεντίνου μεσοεπιθετικού της Ενωσης το οποίο και λήγει το καλοκαίρι του 2011. Η Ενωση έχει καταθέσει πρόταση πάγιων αποδοχών ύψους 900.000 ευρώ συν αυξημένα μπόνους, ενώ με την νέα πια φορολογία η πρόταση φτάνει στο 1,7 εκατ.ευρώ. Η πλευρά του Σκόκο θέλει αύξηση στις πάγιες αποδοχές και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει διάθεση από την πλευρά της ΑΕΚ να ανέβει και άλλο η πρόταση για χάρη του ποιοτικότερου ποδοσφαιριστή στην Σούπερ Λίγκα αφού στόχος είναι να μείνει ο «υδραυλικός» στην ΑΕΚ.
Οι Φαμπιάν Σολντίνι και Παύλος Διαννής θα μεταφέρουν στον πρόεδρο της ΑΕΚ την διάθεση του παίκτη να μείνει, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομική στον βαθμό που επιθυμεί. Εκεί είναι και το κρίσιμο σημείο των συζητήσεων σήμερα. Η πλευρά της ΑΕΚ θέλει να τελειώνει άμεσα το θέμα μέχρι τον Δεκέμβριο, διότι από την πρώτη μέρα του 2011 ο Σκόκο έχει δικαίωμα βάσει νόμου να συμφωνήσει με άλλη ομάδα για το ερχόμενο καλοκαίρι. Να θυμίσουμε ότι οι δύο πλευρές συναντήθηκαν και μετά το τέλος του αγώνα ΑΕΚ – Ξάνθη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου