Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

«Η ΑΕΚ θέλει Μόρα…


«Η ΑΕΚ θέλει Μόρα…
... αλλά για το καλοκαίρι», δήλωσε ο μάνατζερ του Έλληνα κεντρικού αμυντικού της Μπολόνια - «Τον πελάτη μου έχουν προσεγγίσει Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός», δήλωσε, ενώ αποκάλυψε πως έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με δύο Ιταλικές ομάδες



Την επιθυμία του Βαγγέλη Μόρα να επιστρέψει στην Ελλάδα εξέφρασε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Γιώργος Καζιάνης, μιλώντας στο ThePlayer.gr. Ο Έλληνας μάνατζερ τόνισε πως για το Μόρα έχουν ενδιαφερθεί τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο Ολυμπιακός με το Παναθηναϊκό, αλλά για το καλοκαίρι, όταν και θα μείνει ελεύθερος.
Βέβαια και θέλει να επιστρέψει, αλλά εφόσον δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση. Για τον παίκτη είχαν ενδιαφερθεί και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ τον ήθελαν αλλά για το καλοκαίρι. Βέβαια, όπως προείπα ο Βαγγέλης θέλει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του για να συνεχίσει να τον καλεί ο κύριος Σάντος στην Εθνική.  Όλα δείχνουν ότι θα έχουμε πολύ σύντομα εξελίξεις», τόνισε ο εκπρόσωπος του έμπειρου κεντρικού αμυντικού της Μπολόνια.
Όσο για το αν υπάρχει για το Μόρα κάποια πρόταση από Ευρωπαϊκό σύλλογο, ο κ. Καζιάνης, αποκάλυψε πως βρίσκεται ήδη στην Ιταλία και μιλάει με δύο Ιταλικούς συλλόγους:
«Για τον Βαγγέλη ενδιαφέρονται δύο ιταλικές ομάδες και για αυτό τον λόγο έφυγα από το Άμστερνταμ όπου βρισκόμουν και ήρθα στην Ιταλία για να συζητήσω μαζί τους. Ο Ολυμπιακός το ξέρει αλλά τελικά μάλλον το ενδιαφέρον του ήταν φιλολογικό, αφού από την διοίκηση τον θέλουν αλλά δεν ξέρω αν τον θέλει και ο προπονητής.  Πλέον δύσκολα να μην υπογράψει ο Βαγγέλης σε μια από τις δύο ομάδες της Ιταλίας. Ο Ολυμπιακός αργεί αφού τον θέλει για το καλοκαίρι, ενώ ο Μόρας θέλει να αλλάξει ομάδα τώρα για να πάρει λεπτά συμμετοχής  και να μπορεί να παίζει στην Εθνική.  Βέβαια, όσον αφορά τους «ερυθρόλευκους», όπως προείπα μπορεί να μην είναι στις άμεσες ανάγκες του προπονητή η απόκτηση αμυντικού».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου