Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Απαντήσεις από Αδαμίδη!

Απαντήσεις από Αδαμίδη!

Οι προκλήσεις εις βάρος της ΑΕΚ συνεχίστηκαν για μία ακόμα φορά στο ΔΣ της Super League, όμως ο Σταύρος Αδαμίδης έδωσε τις απαντήσεις που έπρεπε σε Μπέο και Μαρινάκη!

Ο Σταύρος Αδαμίδης πήγε στο ΔΣ της Super League την Τρίτη με μοναδικό σκοπό να προστατέψει τα συμφέροντα της ΑΕΚ και εκεί είδε τους μεγαλομετόχους των δύο... Ολυμπιακών, Μπέο και Μαρινάκη να τον... προκαλούν. 
«Θα μονομαχήσουμε μαζί για την πέμπτη θέση», ήταν η ατάκα του Μπέου, με τον Αδαμίδη να απαντά: «Ασχολήσου με την ομάδα σου και άσε ήσυχη την ΑΕΚ».

Στην συνέχεια, ο πρόεδρος και μέτοχος της ΑΕΚ έκανε λόγο για αθέτηση των συμφωνιών που είχαν γίνει, με τον Μαρινάκη να παίρνει τον λόγο: «Ας έρθει ο Παππάς να μας τα πει», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Super League θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να πει πως ουσιαστικά λογαριάζει μόνο τα λόγια των μετόχων.
Ο Αδαμίδης, βέβαια, δεν άφησε αναπάντηση την ατάκα του Μαρινάκη: «Εχω μετοχές της ΑΕΚ και για αυτό είμαι εδώ. Το ποιος είναι περαστικός θα το κρίνει η πορεία μας και οι άλλοι», ήταν η απάντηση του προέδρου της ΑΕΚ η οποία πλέον έχει αποκτήσει φωνή εκεί που πρέπει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου