Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Τέλος η ταλαιπωρία


Τέλος η ταλαιπωρία

Από την ερχόμενη εβδομάδα παραδίδονται και τα αποδυτήρια στα Σπάτα και η ομάδα αφήνει το Holliday Inn.
Οι εργασίες στα Σπάτα προχωράνε πυρετωδώς, με τα συνεργεία καθημερινά να ολοκληρώνουν και ένα κομμάτι του έργου, προκειμένου να το παραδώσουν στην ΑΕΚ στα τέλη του μήνα, αρχές του επόμενου. Το βάρος αυτές τις μέρες έχει πέσει σε δύο... μέτωπα. Το πάρκινγκ και ο πρώτος όροφος του κεντρικού κτηρίου, όπου θα φιλοξενήσει την ομάδα.
Εκεί βρίσκονται τα αποδυτήρια, του Χιμένεθ (των συνεργατών του είναι στον πάνω όροφο και θα είναι και αυτά έτοιμα) και τον γιατρών, αλλά και το γυμναστήριο. Η κατασκευάστρια και ιδιοκτήτρια εταιρία αποφάσισε να ολοκληρώσει άμεσα αυτά τα δύο τμήματα, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να αφήσουν το Holliday Inn, όπου παίζει τον ρόλο των αποδυτηρίων και πλέον να κάνουν κανονική χρήση του νέου τους χώρου.
Ουσιαστικά τα έργα έχουν τελειώσει και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες, όπως το τρίψιμο στα πλακάκια (γινόταν ακόμα και σήμερα) και το ζεστό νερό. Έτσι λοιπόν, την ερχόμενη εβδομάδα η διοίκηση θα μπορεί να πάρει την απόφαση για την πρώτη φάση της μετακόμισης από τους Θρακομακεδόνες στα Σπάτα. Παράλληλα βέβαια θα προχωράνε οι εργασίες και στον κάτω όροφο του κεντρικού κτηρίου, όπου θα φιλοξενήσει τα γραφεία της ομάδας. Εκεί απομένει το τελικό βάψιμος και όλα πλέον θα είναι απολύτως έτοιμα για την ολοκληρωτική μετακόμιση της ομάδας. Όσο για τον πάνω όροφο, όπου είναι η καφετέρια και ο χώρος αναψυχής των ποδοσφαιριστών, έχει ολοκληρωθεί και απομένουν μόνο τα τραπεζάκια, οι πάγκοι και οι καρέκλες, καθώς όλα τα υπόλοιπα (ψυγεία, παγομηχανή κ.α) είναι ήδη εκεί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου