Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Πρόταση της Τζένοα για Γκέντσογλου!


Πρόταση σε ΑΕΚ για Γκέντσογλου!
Η Τζένοα δίνει 1,2 εκατ.ευρώ στην Ενωση για να πάρει τον Δεκέμβριο τον 20χρονο μέσο! – Το μυστικό ραντεβού του Γκέντσογλου με τον Αδαμίδη

Η αρχή έγινε το καλοκαίρι του 2008 με την αγορά του Σωκράτη Παπασταθόπουλου έναντι 3,8 εκατ.ευρώ. Η Τζένοα συνέχισε φέτος το καλοκαίρι με την μεταγραφή του Παναγιώτη Ταχτσίδη (είχε λήξει το συμβόλαιο του), τον οποίο έδωσε στην συνέχεια δανεικό στην Τσεζένα και τώρα οι Γενοβέζοι έρχονται ξανά για παίκτη της ΑΕΚ! Ο λόγος για τον Σάββα Γκέντσογλου, τον οποίο θέλει η ιταλική ομάδα και γρήγορα…
Τα πράγματα όμως φαίνονται αρκετά… προχωρημένα πια! Ο αθλητικός διευθυντής της Τζένοα Στέφανο Καποτζούκα βρίσκεται στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες και μέσα στα επόμενα 24ωρα θα έχει συνάντηση με την διοίκηση της ΑΕΚ για να καταθέσει επίσημη πρόταση αγοράς του Γκέντσογλου. Η ιταλική ομάδα θέλει άμεσα τον παίκτη και στόχος είναι μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου ο 20χρονος Ελληνας μέσος να έχει ενταχθεί στην Τζένοα.
Η επίσημη πρόταση της Τζένοα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του aek365.gr, θα φτάσει στο 1,2 εκατ.ευρώ και πιθανόν να υπάρχει και ποσοστό μεταπώλησης ύψους 15% όπως και στην περίπτωση του Παπασταθόπουλου. Ωστόσο, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ιταλική ομάδα μπορεί να ανεβάσει το ποσό μέχρι και το 1,5 εκατ.ευρώ για να πάρει τον παίκτη.
Στην ΑΕΚ ακόμα δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμα για την πρόθεση της Τζένοα να πάρει τώρα τον Γκέντσογλου, ενώ ο ίδιος ο παίκτης είχε εκφράσει εδώ και μήνες την πρόθεση του να φύγει κάποια στιγμή για το εξωτερικό. Και τώρα όλα δείχνουν ότι το όνειρο της καριέρας στο εξωτερικό θα γίνει πραγματικότητα για τον νεαρό μέσο που «φλερτάρει» με το Καμπιονάτο.
Η Τζένοα και ο Καποτζούκα είδαν από κοντά το ΑΕΚ – Αντερλεχτ την Πέμπτη και έμειναν εντυπωσιασμένοι από τον 20χρονο μέσο που έκανε εξαιρετική εμφάνιση. Ετσι, αποφασίστηκε σύμφωνα με το πολύμηνο scout που έχουν κάνει πάνω στον Γκέντσογλου να γίνει η αγορά του άμεσα, ώστε να μπει από φέτος στο κλίμα του Καμπιονάτο και την επόμενη σεζόν να είναι πιο έτοιμος να προσφέρει στην ομάδα της Γένοβας.
Ωστόσο, πριν λίγες ημέρες έγινε μυστικό ραντεβού του ποδοσφαιριστή με τον Σταύρο Αδαμίδη για το συγκεκριμένο θέμα. Ο Γκέντσογλου συζήτησε με τον πρόεδρο της ΑΕΚ για το ενδιαφέρον της Τζένοα και εκεί τονίστηκε ότι η Ενωση δεν προτίθεται να μπει «εμπόδιο» στην καριέρα του 20χρονου, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά. Να θυμίσουμε ότι, ο Γκέντσογλου ανανέωσε με την ΑΕΚ τον Ιούνιο του 2008 για πέντε χρόνια και φέτος το καλοκαίρι έγινε επέκταση μέχρι το 2014 με αύξηση αποδοχών που φτάνουν περίπου τις 220.000 ευρώ ετησίως.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου