Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

«Πόλεμο» με την ΑΕΚ!

«Πόλεμο» με την ΑΕΚ!
Μετά τους δύο… Ολυμπιακούς (Μαρινάκη – Μπέο) και ο Θοδωρής Ζαγοράκης τόλμησε να κατηγορήσει τον Σταύρο Αδαμίδη ότι κατήγγειλε τα αίσχη της Τούμπας!


Απίστευτο σκηνικό έχει δημιουργηθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο με αρκετές ομάδες να είναι πλέον στην… κόντρα με την ΑΕΚ. Φάνηκε (και) χθες στο πλαίσιο του έκτακτου Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκα, όπου Βαγγέλης Μαρινάκης και Αχιλλέας Μπέος (από κοντά και ο Γιάννης Μώραλης…) θέλησαν να κατηγορήσουν ανοιχτά τον Σταύρο Αδαμίδη επειδή παίρνει θέση και καταγγέλλει τα κακώς κείμενα του ποδοσφαίρου και επειδή τόνισε ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι υπό διάλυση μετά τα τερτίπια και την κατάντια των «αιωνίων» και ειδικά των Μαρινάκη και Πατέρα… Όλα αυτά όταν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός με τις ανακοινώσεις και τις διαρροές τους έχουν φτάσει στον πάτο το επίπεδο του ποδοσφαίρου στην χώρα μας, όπως και την εκτίμηση των Ελλήνων φιλάθλων…
Σήμερα εστάλη εγγράφως στον Αθλητικό Εισαγγελέα Κώστα Σιμιτζόγλου η καταγγελία της ΠΑΕ ΑΕΚ. Τελικά δεν αφορούσε όλα τα αίσχη της Τούμπας το Σάββατο το βράδυ, για τα οποία σας είχαμε κάνει αναφορά από το aek365.gr που ήταν στο γήπεδο τόσο μετά το τέλος του αγώνα όσο και την επόμενη μέρα. Η ΑΕΚ στην καταγγελία της αναφέρει μόνο την ρίψη του «δολοφονικού» μπουκαλιού προς τον Τραϊανό Δέλλα και όχι τα όσα έγιναν στον πάγκο της (τα έδειξε η κάμερα τα περισσότερα), αλλά και όσα έγιναν στην φυσούνα και τα αποδυτήρια της Τούμπας.


Ούτε αυτό προφανώς δεν άρεσε στον Θοδωρή Ζαγοράκη που αντί να επιπλήξει τους υπαλλήλους του (STAFF και λοιπούς που κινούνται στους εσωτερικούς χώρους του γηπέδου και συμμετείχαν στα αίσχη) για την «τρομοκρατία» που έζησε η αποστολή της Ενωσης, είχε το θράσος να πάρει τον Αδαμίδη σήμερα τηλέφωνο και να διαμαρτυρηθεί έντονα για την επίσημη καταγγελία της ΑΕΚ που αφορούσε μόνο το μπουκάλι! Ο πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ του είπε ότι θεωρεί ότι είναι αυτονόητο να καταγγέλλονται τέτοιες «τρομοκρατικές» και άθλιες συμπεριφορές σε αθλητικούς χώρους και ότι στο ΟΑΚΑ η ΠΑΕ ΑΕΚ φροντίζει όλες οι ομάδες να είναι ασφαλείς και να διεξάγονται οι αγώνες στα αρμόζουσα αθλητικά πλαίσια. Αυτή η γλώσσα μάλλον ήταν… άγνωστη για τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, που του είπε ότι η διοίκηση έκανε ότι μπορούσε για την προστασία της ΑΕΚ (τα γεγονότα απέδειξαν άλλα π.χ. με τον Ποικιλίδη να… στολίζει τον Τζιμπούρ), ότι πρέπει οι ομάδες να χαμηλώσουν τους τόνους της αντιπαράθεσης και ότι δεν έπρεπε να προχωρήσει σε καταγγελία η ΠΑΕ ΑΕΚ.
Μάλιστα, ο Ζαγοράκης τόνισε ότι και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορούσε να καταγγείλει τον Τραϊανό Δέλλα για την… επιστροφή του «δολοφονικού» μπουκαλιού, αλλά δεν το έκανε με τον Αδαμίδη να του απαντά  ότι προτεραιότητα του θα έπρεπε να είναι να βοηθήσει τον Δέλλα στην μήνυση που έκανε για να βρουν τον δράση μέσω κάμερας και από εκεί και πέρα να καταγγείλει αν ήθελε και τον Δέλλα. Ωστόσο, ο Ζαγοράκης δεν συμφώνησε σε αυτό και κάπου εκεί εν μέσω έντασης τερματίστηκε η επικοινωνία των δύο προέδρων με τον Αδαμίδη να απορεί για το θράσος του πρόεδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου