Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

«Πάθος, δύναμη, ένταση και θέληση»


Ο Νάτσο Σκόκο υποκλίθηκε στα στοιχεία που είχε η ΑΕΚ απόψε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.Επέστρεψε στους αγώνες της ΑΕΚ από την βασική ενδεκάδα μετά από πολύ καιρό και έδειξε ότι με την ποιότητα του που κάνει την διαφορά στο γήπεδο. «Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα. Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε. Το έχω ξαναπεί. Καλύτερα να κερδίζει η ομάδα και όχι να σκοράρω εγώ. Όλα πήγαν καλά μέχρι το τέλος του αγώνα. Σήμερα είχαμε ότι μας έλειπε από τα περασμένα ματς. Πάθος
, δύναμη, ένταση και θέληση. Πιστεύω ότι αν τα έχουμε αυτά τα στοιχεία σε όλα τα ματς, θα τα κερδίσουμε όλα» είπε μετά το τέλος του αγώνα ο Νάτσο Σκόκο και στην συνέχεια δήλωσε «Κρίθηκε από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό για να δείξαμε προσπάθεια σε όλο το ματς.
Από εδώ και πέρα κοιτάμε την Χάιντουκ, αν είμαστε σοβαροί όπως και σήμερα θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και την πρόκριση. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και το ίδιο με τον Ατρόμητο. Δεν αισθάνομαι καμία ενόχληση. Είχα ένα πρόβλημα στον ρυθμό. Μετά από ένα μήνα αποχή σήμερα γύρισα, αλλά σημαντική είναι η νίκη».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου