Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Φεύγει ο Κοχαντάρεβιτς

Είχα γράψει σε προηγούμενο πόστ οτι ο Κοχαντάρεβιτς δεν χρησιμοποιείται χωρίς ωστόσο μέχρι εκείνη την ώρα να έχει υπάρξει αντίδραση απο τον παίκτη.

Ομώς όπως ολα δείχνουν ο Ντάρκο Κοχαντάρεβιτς μετά τον Έντι Σάνον θα ειναι ο δεύτερος ξένος που θα αλλάξει φέτος.Παρότι ο Κοχαντάρεβιτς έβγαλε την προετοιμασία της ομάδας και έπαιξε στο μάτς κυπέλλου με το Περιστέρι [ο μοναδικός ξένος που έπαιξε] παρότι ξεκήνισε βασικός στην πρεμιέρα της Α1 απο ένα σημείο και μετά ο Ντάρκο Κοχαντάρεβιτς έμοιαζε απο ενα σημείο και μετά να μην υπολογίζεται.Ο Κοχαντάρεβιτς λοιπόν μέσω του status του στο facebook αντέδρασε και σήμερα κλίθηκε σε απολογία δεν συμμετείχε και στην σημερινή προπόνηση και όπως όλα δείχνουν ο Ντάρκο Κοχαντάρεβιτς θα ακολουθήσει τον Έντι Σάνον.

3 σχόλια:

  1. Πραγματικά δεν ξέρω με ποιά λογική τον πλήρωναν τον συγκεκριμένο παίκτη ενώ τον είχανε στο πάγκο.Τα λάθοι της διοίκησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να τος ο μεγάλος George.

    Παρότι παοκτσής θα προσπαθήσω να κρίνω αντικειμενικά τον παίκτη και γενικά την ΑΕΚ φέτος.Πιστεύω πως ο Κοχαντάρεβιτς ηταν τζάμπα λεφτά απο την στιγμή μάλιστα που δεν τον χρησιμοποιύσε κιόλας ο Γκέκος.Η ομάδα σας φέτος ειναι καλούτσικη μπορεί πιστεύω να τσιμπήσει την 6η θέση βέβαια εμείς δεν είμαστε καλύτεροι αλλα η πεσινή καλή χρονιά μας με κάνει να αισιοδοξό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος@ Πιστεύω οτι τον Κοχαντάρεβιτς τον απέκτησαν επειδή μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχαν ψηλό κάτω απο την ρακέτα και επειδή δεν θα πήγαιναν σε ακριβή λύση πήραν τον Κοχαντάρεβιτς.Στην συνέχεια ο Μηνάς Γκέκος συμβιβάστικε στο να παίζει χωρίς ψηλό.

    ARGY-kaps@τα πιστεύω μου τα αναφέρω λίγο παραπάνω δίνοντας την απάντηση μου για τον παίκτη.
    Μπορούμε να πα΄ρουμε την 6η θέση αναλόγως τι θα προκύψει τώρα χριστουγεννιάτικα.

    ΥΓ:Α ρε μεγάλε kaps

    ΑπάντησηΔιαγραφή