Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2010

Χιμένεθ: "Δεν είμαι μαλ....ς"

«Θέλω να κερδίζω παίζοντας καλά»
Ο Μανόλο Χιμένεθ στις καθιερωμένες δηλώσεις του πριν από τους αγώνες της ομάδας, κληθείς να τοποθετηθεί σχετικά με τις ενδεχόμενες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας τον Ιανουάριο, τόνισε: "Αν δεν μπορέσουμε να πάρουμε κάποιον που θέλουμε θα αναζητήσω παίκτες από την ακαδημία. Δεν είμαι χαζός, δεν είμαι μαλ...ς".“Θα είμαι ρεαλιστής. Οι ποδοσφαιριστές που έχω δουλέψει τα προηγούμενα χρόνια, δεν μπορούν να έρθουν ως μεταγραφή ούτε στην ΑΕΚ ούτε σε άλλες ομάδες εδώ. Μιλάω καθημερινά με πολλούς ποδοσφαιριστές που αν έρχονταν υπήρχε πιθανότητα να γίνουμε πρωταθλητές. Η πραγματικότητα όμως είναι μία και μόνο”, υποστήριξε αρχικά ο Μανόλο Χιμένεθ. 


“Έχουμε έρθει για να δουλέψουμε κι εγώ δέχθηκα να έρθω εδώ γνωρίζοντας τις δυσκολίες. Κάποιους που ήθελα δεν μπορούμε να τους πάρουμε λόγω μπάτζετ. Αυτό που θα κάνω είναι αυτό που ξέρω καλύτερα. Να προσαρμοστώ στις όποιες συνθήκες και να δουλέψουμε. Να χτίσουμε μια ομάδα με ταυτότητα και νοοτροπία και τα αποτελέσματα θα έρθουν ανάλογα με τη δική μας απόδοση”, συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Αναφερόμενος στον Χουάν Κάλα της Σεβίλλης, υποστήριξε: “Ψάχνουμε να βρούμε παίκτη τύπου Κάλα και θα το κάνουμε δοκιμάζονται ποδοσφαιριστές. Αν αυτοί που δοκιμάσουμε δεν μας κάνουν, θα κοιτάξω τις ακαδημίες. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα προδώσω ποτέ τον κόσμο της ΑΕΚ και θα συνεχίσω να δουλεύω. Δεν είμαι χαζός, δεν είμαι μαλ....ς” (Την λέξη μαλ...ς την είπε στα ελληνικά με τον μεταφραστή να βάζει στη θέση της... μπιπ).

Σχετικά με τον παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ σημείωσε: “Είναι ένα παιχνίδι παγίδα. Και με διαφορά η Λάρισα δεν είναι η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε κάτι τέτοιο. Είναι καλύτερη από ότι δείχνει ο βαθμολογικός πίνακας. Να μην αναπαυτούμε λοιπόν και σε καμία περίπτωση να μην σκεφτόμαστε το παιχνίδι της Πέμπτης με Ζενίτ. Πρέπει να δείξουμε σεβασμό στους εαυτούς μας και τον κόσμο της ΑΕΚ και να κοιτάμε μόνο αυτό το παιχνίδι”.


Για το νικηφόρο σερί που τερματίστηκε στο Περιστέρι είπε: “Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ήταν σημαντική απώλεια. Αλλά παίζοντας με 10 παίκτες δεν χάσαμε και αυτό είναι το μόνο θετικό που μας έμεινε. Θεωρώ ότι προηγουμένως είχαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι με Χάιντουκ, σκοράροντας αρκετές φορές και μια νίκη σημαντική με τον Ολυμπιακό. Χάσαμε το σερί και πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή”.

Τέλος για τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας του, υποστήριξε: “Αν θέλουμε να φτιάξουμε μεγάλη ομάδα, που αυτό επιδιώκουμε, δεν μπορούμε να έχουμε δύο πρόσωπα, αλλά δυστυχώς αυτό εμφανίζεται. Πρέπει να πάμε και να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Αλλά ως άνθρωποι μπορούμε να 
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου