Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Χιμένεθ: Θέλω τον Κάλα στην ΑΕΚ


Γνωρίζει τα οικονομικά προβλήματα της ΑΕΚ, τα αναφέρει, αλλά παράλληλα ο Μανόλο Χιμένεθ ξεκαθαρίζει ότι «αν ερχόντουσαν στην ομάδα οι παίκτες που θέλω να παίρναμε πρωτάθλημα»! Ο προπονητής στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στους υπό δοκιμήν παίκτες, όπως και στον διακαή του πόθο από την Ισπανία που ακούει στο όνομα Κάλα (ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ για το ποιόν του νεαρού αμυντικού), όμως «δυστυχώς το μπάτζετ δεν μας βοηθά». Αναλυτικά οι δηλώσεις Χιμένεθ για τα μεταγραφικά:


Είναι δικές επιλογές οι παίκτες που δοκιμάζονται; Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας;

«Θα είμαι ρεαλιστής: με παίκτες που έχω δουλέψει τα προηγούμενα χρόνια ούτε η ΑΕΚ άλλα ούτε καμία άλλη ομάδα μπορεί να κάνει τέτοιες μεταγραφές. Μιλάω με παίκτες κι αν έρχονταν θα μπορούσαμε να παίρναμε πρωτάθλημα. Δέχθηκα να έρθω εδώ με κάποιες δυσκολίες για να δουλέψουμε. Και ίσως κάποιους παίκτες που θέλω να φέρω στην ΑΕΚ δεν γίνεται να φέρω λόγω μπάτζετ. Πρέπει να προσαρμοστούμε στις συνθήκες και να δουλέψουμε. Να χτίσουμε μία ομάδα με σωστή νοοτροπία και τα αποτελέσματα να έρχονται ανάλογα».
«Όλοι όσοι έχουν έρθει τους ζητάω να κάνουν δοκιμή γιατί δεν έχουν παίξει για αρκετό καιρό. Γνώριζα τον Λουσέν όταν ήταν στην Ατλέτικο και διεθνής. Τώρα δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται. Γενικότερα οι παίκτες που ήρθαν δεν μπορούμε να ξέρουμε σε 3-4 προπονήσεις αν είναι αυτό που μας λείπει. Δεν θα υποθηκεύσουμε το μέλλον της ομάδας. Το έχω ξαναπεί αυτό. Θέλω όμως να είμαστε φιλόδοξοι με όποιο υλικό κι αν έχουμε».

Είχατε πει ότι θα παίζουν νεαροί και φιλόδοξοι παίκτες. Αντ' αυτού παίζουν και έρχονται μεγάλοι σε ηλικία που έχουν καιρό να παίξουν...
«Ξέρω ότι σας αρέσει να έρχονται ονόματα, γι' αυτό και εγώ θα σας διευκολύνω. Θα ήθελα να έρθει ο Κάλα, όμως θεωρώ ότι έχει αξία που είναι υψηλή για την ομάδα. Η αξία του είναι μεγάλη και είναι δύσκολο να αποκτηθεί. Αν δεν έρθει θα δούμε τι θα κάνουμε με αυτούς που δοκιμάζουμε. Να βρούμε έναν παίκτη με το προφίλ του Κάλα. Κι αν δούμε ότι και αυτοί που δοκιμάζουμε δεν δώσουν επίπεδο θα κοιτάξω από τις ακαδημίες».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου